Tag Results

Gigantikus ingatlanspekulációról álmodozik a szocialista-független szövetség?

Fogalmazzunk egyenesen: nemrég konkrétan azt a célt tűzték ki – azt hirdették meg – a baloldali „független” polgármesterjelölt támogatói, hogy a jövőben az önkormányzatnak a város működtetésére, fejlesztésére fordítható pénzügyi forrásai drasztikusan csökkenjenek. Évente 500 millió forinttal, 5 év alatt 2.500 millió forinttal akarják leépíteni a város fejlesztési lehetőségeit. Úgy, hogy ha sikerül a tervük, akkor akár újabb 10.000 ember költözhet Érdre, akinek szintén igényük lesz a szolgáltatásokra.

Read the rest of this entry »

Védjük meg az Érd Arénát!

T. Mészáros András polgármester szombati felhívása.

Read the rest of this entry »

„MÉG SOHA SEMMI NEM ÉPÜLT FEL CSETTINTÉSRE”

Lassan véget ér az önkormányzati ciklus, októberben polgármestert és képviselőket választunk. Ez az időszak a számvetés ideje is: mi történt Érd életében ez alatt a négy év alatt, milyen munkát végeztek képviselőink és a városvezetés. Mindezekről T. Mészáros András polgármesterrel beszélgettünk.

Read the rest of this entry »

Kampánynyitó rendezvény

2014. augusztus 22-én, a választási kampány kezdetének előestéjén tartja Kampánynyitó rendezvényét a Fidesz érdi szervezete.

Read the rest of this entry »

T. Mészáros András polgármester-jelöltségét támogatja az érdi Fidesz

 

A Fidesz érdi szervezetének közgyűlése – az elnökség előterjesztése alapján – elsöprő többséggel támogatja a jelenlegi polgármester, T. Mészáros András polgármester-jelöltségét. Erről maga az érintett számolt be ma tartott sajtótájékoztatóján. Read the rest of this entry »

“Újra össze kell fognunk”

Az Érdi Újság interjúja Dr. Aradszki András országgyűlési képviselővel.

Átléptünk a 2014. évbe, néhány hónap múlva választ az ország.  Ön újra megméretteti magát, a Fidesz-KDNP szövetség jelöltjeként. Az ellenzéki pártok, szervezetek is megnevezték már jelöltjeiket. Milyen kampányra számít?

Nincs kétségem afelől, hogy az ellenzéki jelöltek és jelölő szervezeteik nemtelen eszközöket is bevetnek majd a kampányban, mint ahogy ennek már vannak is jelei, országosan és itt helyben egyaránt. Persze ez nem meglepő, de nekem, illetve a Fidesz-KDNP szövetségnek nem is ezekkel kell foglalkoznunk. De azért nem árt, ha erre is nyitva lesz a fülünk. Bár az ellenzék szétforgácsolódott, a különböző pártok egymást marják, abban azért egységesek, hogy nem riadnak vissza a hazugságok, rágalmak terjesztésétől. Szembetűnő ugyanakkor, hogy helyi ügyekkel, a választókerület településein élők életét befolyásoló ügyekkel nem foglalkoznak. Lelkük rajta. A mi dolgunk, az én dolgom az, hogy az igazságosság mentén folytassuk azt az utat, amely kivezette az országot a szocialista kormányzás által okozott válságból. Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk