Tag Results

Megvédjük a határainkat

Az uniós állam- és kormányfők salzburgi csúcstalálkozóján Orbán Viktor világossá tette, hogy Magyarország nem engedi át a határőrizet jogát sem Brüsszelnek, sem a Frontexnek.

Hazánk már bebizonyította, hogy képes megvédeni a határait!

 

Hazánk maga védi határait

 A mi határainkat nemcsak profik, hanem hazafiak védik.

Nekünk ez a legerősebb védőpajzsunk, ezért illeti köszönet a magyar határon szolgálatot teljesítő egyenruhásainkat.

A legvégsőkig elmegy a kormány!

Brüsszelben újabb meghallgatás zajlott Magyarországról. Hazánk súlyos vitában áll az Európai Parlament LIBE bizottságával az illegális bevándorlás ügyében, amely meghatározó sorskérdés Európa jövője szempontjából.

Teljesen mást gondolunk nemzetről, hagyományok tiszteletéről, határvédelemről és biztonságról.

A magyar kormány kitart migrációs politikája mellett!

Hazánk az egyik legbiztonságosabb ország

“A mi határainkon már csak az juthat át, aki jogszerűen érkezik, és tiszteletben tartja a törvényeinket.”

– mondta Orbán Viktor hétfőn, Budapesten tartott beszédében a rendőrség állományába újonnan kinevezett tiszthelyettesek eskütételén.

A miniszterelnök kifejtette, hogy a magyar vendégszerető nép,

“nálunk minden jószándékú idegent megillet a vendégjog”,

de az közös érdek, hogy

“a rosszindulatú embereket kiszűrjük, a vendégjoggal való visszaélést megakadályozzuk, és saját biztonságunkat megvédjük”.

 

 

Forrás: MTI-fidesz.hu

A határőrizet fenntartása nemzeti érdekünk

 

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója leszögezte, a határőrizet fenntartása alapvető nemzeti érdekünk.

A főtanácsadó hozzátette, hazánk abba nem szól bele, hogy az Európai Unió milyen koncepció alapján megvalósítani az emberek befogadását – akár demográfiai megfontolásból, akár munkaerő-problémák miatt -, de ellenben tartsák tiszteletben, hogy Magyarország nem kíván bevándorlóország lenni.

A magyar kormány mindent megtesz a magyar emberek biztonsága érdekében.

– tette hozzá Bakondi György.

Bakondi György   (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Megjegyezte, az Európai Bizottság egyik szóvivője a héten sikeresnek nevezte a kvótadöntés megvalósítását, és egy új tervet is bejelentettek, amely legális módon, 50 ezer ember befogadásáról szól, elsősorban a családegyesítés megkönnyítésével.

Bakondi György reagált Frans Timmermans rigai előadására is, amelyet a lett főváros egyik egyetemén tartott az Európai Bizottság első alelnöke. A volt alelnök a közgazdasági egyetem (Stockholm School of Economics in Riga) “Soros-termében” egyetemistáknak tartott beszédet, amelyen felidézte “kicsit szimbolikusan” azokat a gondolatokat is, amelyek a Soros-terv lényegét is adják.

“Timmermans is elismerte: van egy NATO-tanulmány, amely 2020-ig Afrika térségéből 60 millió illegális bevándorlóval számol.”

Frans Timmermans az előadáson bírálta Magyarországot és Lengyelországot, és kijelentette, hogy nincs szükség kerítésre – mondta Bakondi György, hozzátéve: emellett ez a kijelentés kicsit ellentétes volt, mivel maga Timmermans ismerte el azt a bizonyos NATO- tanulmányt.

 

Címlapfotó: Járőröző rendőrautó a magyar-szerb határon, Ásotthalom térségében 2016. július 5-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Határvédelemre szükség van!

Határaink védelme igenis szükséges, és a lehetőségekhez mérten a legtöbbet megtenni hazánk határainak megvédéséhez!

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk