Tag Results

„MÉG SOHA SEMMI NEM ÉPÜLT FEL CSETTINTÉSRE”

Lassan véget ér az önkormányzati ciklus, októberben polgármestert és képviselőket választunk. Ez az időszak a számvetés ideje is: mi történt Érd életében ez alatt a négy év alatt, milyen munkát végeztek képviselőink és a városvezetés. Mindezekről T. Mészáros András polgármesterrel beszélgettünk.

Read the rest of this entry »

Kampánynyitó rendezvény

2014. augusztus 22-én, a választási kampány kezdetének előestéjén tartja Kampánynyitó rendezvényét a Fidesz érdi szervezete.

Read the rest of this entry »

“Vigyétek véghez azt, amit az emberek elvárnak tőlünk” – országos önkormányzati kampánynyitó

Október 3-án újabb fontos sikerre készülünk, ám addig 23 napig dolgoznunk kell, ez pedig egy újabb fontos erőpróba – jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlésén pénteken, Budapesten. A miniszterelnök úgy fogalmazott: „ha körülnézek, leginkább elszántságot látok az emberek szemében, nem délibáboktól ködös optimizmust, inkább józan derűlátást, elszántságot. Magyarország ma már elszánt ország”.

Read the rest of this entry »

Pozitív kampányra készül a Fidesz!

A FIDESZ választási csapat összeállt: ismert képviselő-jelöltek, befutott polgármester-jelölt, nyertes pályázatok sora, elindul a csatorna beruházás. Mondhatnánk úgy is, nyerésre áll a mérkőzés. A kampányfőnök hátradőlhet és nyugodtan várhatja a választás napját-gondolnák sokan. Valóban így van? Segesdi János alpolgármesterrel, a Fidesz kampányfőnökével beszélgettünk.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk