Tag Results

“Újra össze kell fognunk”

Az Érdi Újság interjúja Dr. Aradszki András országgyűlési képviselővel.

Átléptünk a 2014. évbe, néhány hónap múlva választ az ország.  Ön újra megméretteti magát, a Fidesz-KDNP szövetség jelöltjeként. Az ellenzéki pártok, szervezetek is megnevezték már jelöltjeiket. Milyen kampányra számít?

Nincs kétségem afelől, hogy az ellenzéki jelöltek és jelölő szervezeteik nemtelen eszközöket is bevetnek majd a kampányban, mint ahogy ennek már vannak is jelei, országosan és itt helyben egyaránt. Persze ez nem meglepő, de nekem, illetve a Fidesz-KDNP szövetségnek nem is ezekkel kell foglalkoznunk. De azért nem árt, ha erre is nyitva lesz a fülünk. Bár az ellenzék szétforgácsolódott, a különböző pártok egymást marják, abban azért egységesek, hogy nem riadnak vissza a hazugságok, rágalmak terjesztésétől. Szembetűnő ugyanakkor, hogy helyi ügyekkel, a választókerület településein élők életét befolyásoló ügyekkel nem foglalkoznak. Lelkük rajta. A mi dolgunk, az én dolgom az, hogy az igazságosság mentén folytassuk azt az utat, amely kivezette az országot a szocialista kormányzás által okozott válságból. Read the rest of this entry »

Kövér: Ebben a városban csak egy igazi jobboldali jelölt indul

Széles, Magyarországot átfogó nemzeti együttműködés kereteit vázolta fel a Fidesz váci szervezetének hétvégi kampánynyitó rendezvényén Kövér László. A parlament elnöke első lépésben erősítené a „civil világot”, mivel ennek erőtlenségével magyarázta az elmúlt nyolc év társadalmi apátiáját. Úgy látja, a hétköznapi élet annyira alárendelődött a politikai világnak, olyan mértékű függési rendszerbe került, ami már káros mindkét oldalon.

A nemzeti együttműködésben nélkülözhetetlennek nevezte a történelmi egyházak részvételét, mert alapvetően hozzájárulhatnak az emberi kapcsolatok gyógyításához.

Harmadik pillérnek az önkormányzatokat jelölte meg. Felhívta a figyelmet, hogy könnyebb együttműködni olyan helyi vezetőkkel, akik egy nyelven beszélnek a kormányzati döntéshozókkal, mint olyanokkal, akik ellenfelet látnak bennük. Kövér úgy fogalmazott: jelenleg minden fideszes településvezető hozzátesz a nemzeti együttműködés rendszeréhez s minden szocialista nagy valószínűséggel elvesz belőle.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk