Tag Results

Védjük meg,amit felépítettünk!

2010-ben mi, magyarok is úgy döntöttünk, hogy vissza akarjuk kapni az országunkat, vissza akarjuk kapni az önbecsülésünket, és vissza akarjuk kapni a jövőnket.

2018-ban ezt kell megvédenünk.

 

„MÉG SOHA SEMMI NEM ÉPÜLT FEL CSETTINTÉSRE”

Lassan véget ér az önkormányzati ciklus, októberben polgármestert és képviselőket választunk. Ez az időszak a számvetés ideje is: mi történt Érd életében ez alatt a négy év alatt, milyen munkát végeztek képviselőink és a városvezetés. Mindezekről T. Mészáros András polgármesterrel beszélgettünk.

Read the rest of this entry »

„Nyugodt, békés, biztonságos otthont” – Cikluszáró interjú T. Mészáros András polgármesterrel

T. Mészáros András

Október 3-án, vasárnap, a helyhatósági választások napján véget ér a négyéves önkormányzati ciklus. Ez alkalom a számvetésre, annak vizsgálatára, hol és milyen irányba tart ma Érd – erről beszélgetett  T. Mészáros Andrással, Érd megyei jogú város polgármesterével az Érdi Újság főszerkesztője.

– Polgármester úr hogyan értékeli ezt a négy évet?

– Az értékelés a választók dolga, ők döntik majd el vasárnap, hogy elégedettek‑e a mostani városvezetés munkájával, azzal a városépítő koncepcióval, amelyet ebben a ciklusban meghirdettünk, és amelyet a legjobb tudásunk szerint megvalósítani igyekeztünk. Én legfeljebb a tényeket sorolhatom, amelyek segíthetnek a választóknak felelős döntésük meghozatalában.

Read the rest of this entry »

Közbiztonság Érden

A közbiztonság javítása érekében tett önkormányzati lépésekről, az új érdi rendőrkapitányság építéséről, Körzeti Megbízotti Irodák létrehozásáról számolt be Segesdi János alpolgármester ez Érdi TV Négyszemközt c. műsorában.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk