Tag Results

Együtt védjük Európát

“Mi magyarok azt szeretnénk, ha Európa európai maradna, ezért a bevándorlást elutasítjuk, a családok megerősítését fontosnak tartjuk. A gyermekvállalást támogatni kell, és meggyőződésünk, hogy Európa a keresztény kultúra megvédésével és megerősítésével valósítható meg.”

-mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel folytatott megbeszélésük után

Küldd tovább!

Az elmúlt hét év eredményeit meg kell védenünk!

“Megerősíteni, elmélyíteni, megvédeni. Megerősíteni mindazt, amit Magyarország verejtékes munkával elért az elmúlt hét évben. Elmélyíteni politikánk szellemi és lelki alapjait. És megvédeni Magyarország jövőjét, mert végre-valahára összeszedtük magunkat, végre ismét van jövőnk, tehát végre van mit megvédenünk.”

-mondta Orbán Viktor a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség XXVII. kongresszusán

 

Forrás: http://www.miniszterelnok.hu

Orbán Viktor beszéde a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség XXVII. kongresszusán 

Közös szenvedélyünk: Magyarország

“közösségben mi mindig is úgy tudtuk, hogy érzések nélkül nincs gondolat, szív nélkül nincs politika, és szenvedély nélkül nincsenek nagy tettek”

-mondta Orbán Viktor vasárnap, a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség XXVII. kongresszusán

 

forrás: Orbán Viktor beszéde a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség XXVII. kongresszusán 

Érvényesíteni kell az érdekeinket

“Ha oda jutnánk egyszer, hogy Berlinben vagy Brüsszelben megmondanák, ki tartózkodhat Magyarország területén, az azt jelentené, hogy Berlinnek vagy Brüsszelnek lennénk alárendelve”

-mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában ma reggel.

Tovább hangsúlyozta:

“ha egyszer rést nyitnak ezen a falon, akkor azon be fog ömleni a víz”

 

 

Forrás: origo.hu

Jelenleg minden választás sorsdöntő

“Minden téren, a politikában, a gazdaságban, a szellemi életben és mindenekelőtt a kultúrában mély változásokat kell elérnünk. Most dől el, sikerül-e visszahoznunk a régi, multikulturalizmus előtti, nagyszerű Európánkat. Biztonságos, méltányos, polgári, keresztény és szabad Európát akarunk.”

 -Orbán Viktor,Magyarország miniszterelnöke

Tisztelet a magyaroknak!

A tét nagy. Semmit sem vehetünk félvállról. Nem ringathat bennünket tétlenségbe és kényelmességbe a mai politikai erőnk.

Még nem harcoltuk ki a győzelmet, ezért az előttünk álló hónapokban mindenkire szükségünk lesz!

Hazánk az egyik legbiztonságosabb ország

“A mi határainkon már csak az juthat át, aki jogszerűen érkezik, és tiszteletben tartja a törvényeinket.”

– mondta Orbán Viktor hétfőn, Budapesten tartott beszédében a rendőrség állományába újonnan kinevezett tiszthelyettesek eskütételén.

A miniszterelnök kifejtette, hogy a magyar vendégszerető nép,

“nálunk minden jószándékú idegent megillet a vendégjog”,

de az közös érdek, hogy

“a rosszindulatú embereket kiszűrjük, a vendégjoggal való visszaélést megakadályozzuk, és saját biztonságunkat megvédjük”.

 

 

Forrás: MTI-fidesz.hu

Tiszthelyettesek ünnepélyes eskütétele

“Európában ma kétfajta ország létezik: ahol biztonságos az élet és ahol nem az. Magyarország a legbiztonságosabbak egyike, köszönhetően jó rendőreinek.”

– mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a rendőrség állományába kinevezett 227 tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén és a rendőrség új szolgálati gépjárműveinek szemléjén hétfőn, a Hősök Terén tartott beszédében.

Hangsúlyozta:

 “Európában a következő években a biztonság lesz a legnagyobb érték.”

A miniszterelnök kiemelte, tisztelet érdemel a magyar rendőrök munkája, hiszen úgy védték meg Magyarország és Európa határát az elmúlt években, hogy közben hazánk közbiztonsága is javult.

“A mi határainkon már csak az juthat át, aki jogszerűen érkezik, és tiszteletben tartja a törvényeinket.”

Orbán Viktor beszédét azzal zárta,

“Önök Európa egyik legsikeresebb és legnagyobb tekintélynek örvendő rendőrségének lettek felesküdött tagjai.”

A beszéd után bemutatták a miniszterelnöknek az új szolgálati járműveket, amelyben részt vett a tavalyi Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr is, akik azóta meggyógyultak és újra szolgálatba álltak.

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: MTI-fidesz.hu

Fotó: Kovács Tamás (MTI)

 

A nemzeti büszkeség kora következik

“A jövőt magyar nyelven írják.”

-mondta Orbán Viktor szombaton Kolozsváron, a reformáció 500. évfordulójára szervezett jubileumi év legnagyobb erdélyi rendezvényén. Kijelentette, hogy

“A nemzeti büszkeség kora következik az egész Kárpát-medencében.”

Orbán Viktor kijelentette a teológus ifjúsághoz szólva :

“Olyan korszak következik, amikor a felívelés és a kiteljesedés korlátai nem kívül, hanem belül vannak.”

A miniszterelnök kiemelte, hogy nemzeti missziós parancs megkeresni és megtartani a magyar közösségeket, “a mi küldetésünk, hogy kiharcoljuk, hogy szülőföldjükön boldoguljanak, magyarul tanulhassanak, magyarként élhessenek”.

 

 

Forrás: MTI – fidesz.hu

A magyar közösségeket meg kell védeni és fent kell tartani!

  “a mi küldetésünk, hogy kiharcoljuk, hogy szülőföldjükön boldoguljanak, magyarul tanulhassanak, magyarként élhessenek”

– emelte ki Orbán Viktor, Kolozsváron tartott beszédében. A reformáció 500. évfordulójára tartott jubileumi ünnepségen elmondta, hogy nemzeti missziós parancs megkeresni és megtartani a magyar közösségeke.

“Ha 500 év történelmének súlya alatt is megálltunk egyenesen, akár a tölgy, akkor meg fogunk állni a következő 500 évben is.”

-hangsúlyozta, miután elmondta, hogy az elmúlt 500 évben is mélyek és erősek voltak azok a gyökerek, amelyek megtartották a nemzetet, amikor Mohács után három részre szakadt az ország, majd “száz éve öt részre szabdaltak bennünket”, és a kommunista diktatúra idején is megtartották a magyarokat.

Orbán Viktor elmondta, hogy az egyházak mai üzenete hazánk, Magyarország, Európa és a nyugati világ számára:

“maradjatok azoknak, akiknek a Jóisten megteremtett benneteket. Maradjatok meg nemzetbéli, nembéli, és hitbéli mivoltotokban. Tartsátok meg a rendet, és a rend megtart benneteket. Tartsátok meg a templomot, az iskolát, tartsátok meg magatokat a kereszténységben, és a kereszténység is megtart benneteket”.

A kormányfő emlékeztetett, hogy 1989-ben is egy temesvári református parókiáról indult útjára a szabadság Romániában, és kijelentette, hogy mindez biztatást és feladatot is ad a mai emberek számára.

“Feladatot, hogy őrizzük és folytassuk az egyedülálló szellemi és kulturális hagyományt, amelyet itt Erdélyben, az európai vallásszabadság bölcsőjében a reformáció egyházai hoztak létre. Ezt a szellemi és földrajzi tájat be kell laknunk, ahogy a mi dolgunk az is, hogy otthont teremtsünk benne a magyarok következő nemzedékeinek.”

A miniszterelnök megjegyezte, hogy a határok sem lehetnek akadályok a magyarok számára, mivel határokkal elválasztva és szétszórva is egy közös test tagjai.

“Olyan egységes magyar nemzetet építünk, amelynek közösek a céljai, közösek a feladatai, és már közösek a döntései is.”

-mondta Orbán Viktor

 

 

Forrás: MTI – fidesz.hu

 

A közép-európai régióban van a jövő!

“Közép-Európa egy feltörekvő, kiemelkedő térség. Ebben a régióban van a jövő.”

– mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Szingapúrban rendezett szingapúri-magyar üzleti fórumon.

Az európai gazdasági növekedés középpontja Németországban és Közép-Európában lesz  következő 15-20 évben, ezért ebben a térségben érdemes befektetni – szólt a találkozón a kormányfő, hozzáfűzve:

“Közép-Európa, benne Magyarország, gyorsasággal, rugalmassággal és piacbarát szabályozással válaszolt a világgazdasági kihívásokra.”

Orbán Viktor elmondta, hogy véleménye szerint

“A jövőben az országok közötti versenyben nem az dönt majd, ki a nagy, ki a kicsi, hanem az, hogy ki a lassú és ki a gyors, azaz ki képes a világ legmodernebb tudományos eredményeit a leggyorsabban átültetni a gazdasági életébe.”

 

 

Forrás: fidesz.hu

 

 

Erősebb nemzetállamokat, gyengébb Brüsszelt!

“Nekünk egy olyan Európai Unióra van szükségünk, amely nem teszi lehetővé, hogy az európai intézmények, különösen a Bizottság, ilyen lopakodó módon, újabb és újabb jogköröket vonjon el a tagállamoktól.

Mi kevesebb Brüsszelt és erősebb nemzetállamokat akarunk látni a következő évtizedek Európájában.”

Orbán Viktor, Magyarország kormányfője

Felelősek vagyunk hazánk sorsáért!

“Felelősek vagyunk Magyarország jövőjéért. Nem csak a most felnőttkorban lévőkért, hanem a gyerekekért meg a majd ezután születő magyarokért is.

És mi nem akarunk nekik örökül hagyni egy olyan országot, amely bevándorlóország lett.”

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk