Tag Results

Továbbra is T. Mészáros András az Érdi Fidesz elnöke

A tegnapi  napon tisztújító közgyűlést tartott az Érdi Fidesz szervezete, amelyen egyhangú szavazással megerősítették T.Mészáros Andrást elnöki tisztségében.

A tisztújító közgyűlés szavazást tartott az Érdi Fidesz elnökségi tagjairól, továbbá megválasztotta a kongresszusi küldötteket is. Az elnökség tagjai a következő két évben Antunovits Antal, Demjén Attila, Donkó Ignác, Fülöp Sándorné, Szabó Béla és Mészáros Mihály.

 

Pest megye „Tiszteletbeli Rendőre” lett T. Mészáros András polgármester úr

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság „Tiszteletbeli Rendőre” lett hétvégén T. Mészáros András, városunk polgármestere. Dr. Mihály István dandártábornok, Pest Megyei Rendőrfőkapitány adta át a kitüntetést a Rendőrség Napja alkalmából szervezett Pest Megyei Rendőrnapon.

T.Mészáros András polgármester úr Dr. Szellák Norbert érdi rendőrkapitánnyal

A “Tiszteletbeli rendőr” kitüntető címet olyan, köztiszteletben álló, munkájukban és hivatásukban kimagasló teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg, akik nyíltan vállalják a rendőrség iránti lojalitásukat és elkötelezettségüket a közrend és a közbiztonság mellett.

Városunk bűnügyi fertőzöttsége 2011 óta folyamatosan csökken,köszönhetően a hatékony és eredményes munkának, napjainkra már a legkevésbé veszélyes és fertőzött város az összes megyei jogú város és a főváros vizsgálatában.

 

 

 

 

Forrás,képek: erdmost.hu

 

 

 

 

 

T. Mészáros András polgármester-jelöltségét támogatja az érdi Fidesz

 

A Fidesz érdi szervezetének közgyűlése – az elnökség előterjesztése alapján – elsöprő többséggel támogatja a jelenlegi polgármester, T. Mészáros András polgármester-jelöltségét. Erről maga az érintett számolt be ma tartott sajtótájékoztatóján. Read the rest of this entry »

Az Összefogás Egyesület bízik az érdi Fidesz jelöltjeinek győzelmében

Az Érdi Összefogás Egyesület hangulatos polgári pikniket szervezett augusztus 15-én délután az Ófalusi Kastélydombon, ahol az egyesület tagjain kívül megjelentek az Érdi Spartacus SC, az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete, az Érdi Horgászegyesület, az Érdi Ipartestület, valamint az Érd-Ófalusi Pincetulajdonosok Egyesülete képviselői.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk