Tag Results

Megvalósul a sportkomplexum az Ercsi úton

T. Mészáros András polgármester és Kovács Norbert, a Nemzeti Sportközpontok (NSK) főigazgatója szerdán aláírták az együttműködési megállapodást az Ercsi úton komplexum megvalósításáról. A beruházás 3,2 milliárd forintból valósul meg, az NSK beruházásával jövő év december 31-ig, amely remélhetőleg alkalmassá válik arra, hogy a környék sportéletének egyik központja legyen – mondta T. Mészáros András.

Az új komplexumban kialakításra kerül egy új, szabványos méretű pálya, továbbá a nézőtér 1800 fő befogadására lesz alkalmas, amelyből 1320 férőhely fedett lelátóval lesz ellátva. Megépül egy főépület a sportközpont számára, és egy étterem is elhelyezésre kerül.

T.Mészáros András és Kovács Norbert

 

Fotó: Boros Sándor

Forrás: erdmost.hu

Gratulálunk az érdi úszóknak!

Az elmúlt világversenyeken kiváló teljesítményt nyújtó érdi úszókat, Barócsai Petrát, Joó Sárát, Milák Kristófot és edzőiket is köszöntötte szombat este az ÉNFESZT színpadán Aradszki András országgyűlési képviselő és T.Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere.

Érd és az ország jó hírét vitték a világban, köszönet érte! Hatalmas gratuláció a fiatal úszóknak!

Gratulálunk Milák Kristófnak!

Milák Kristóf sporttörténelmet írt a az indianapolisi junior úszó világbajnokságon, amelyen négy aranyérmet szerzett, kettőt váltóban, kettőt egyéniben. Ezzel kiérdemelte a vb legeredményesebb sportolója címet.

A két váltóarany és a száz méter pillangón szerzett első hely után ugyanis legerősebb számában, kétszázon is aranyérmet szerzett az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. sportolója.

Büszkék vagyunk Rád, Kristóf!

Az új kormány programja kiemelkedő szerepet szán a sportnak-remélhetőleg ez Érdet is érinti

Mórás Zsolt

Mórás Zsolt az új 3-as számú választókerület fideszes képviselő-jelölje. Most is tagja a közgyűlésnek, két bizottságban tevékenykedik, amelyek össze is függenek: a sportbizottságban és az oktatási bizottságban. Mórás Zsolttal beszélgettünk eredményeiről, terveiről.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk