Tag Results

Gigantikus ingatlanspekulációról álmodozik a szocialista-független szövetség?

Fogalmazzunk egyenesen: nemrég konkrétan azt a célt tűzték ki – azt hirdették meg – a baloldali „független” polgármesterjelölt támogatói, hogy a jövőben az önkormányzatnak a város működtetésére, fejlesztésére fordítható pénzügyi forrásai drasztikusan csökkenjenek. Évente 500 millió forinttal, 5 év alatt 2.500 millió forinttal akarják leépíteni a város fejlesztési lehetőségeit. Úgy, hogy ha sikerül a tervük, akkor akár újabb 10.000 ember költözhet Érdre, akinek szintén igényük lesz a szolgáltatásokra.

Read the rest of this entry »

„MÉG SOHA SEMMI NEM ÉPÜLT FEL CSETTINTÉSRE”

Lassan véget ér az önkormányzati ciklus, októberben polgármestert és képviselőket választunk. Ez az időszak a számvetés ideje is: mi történt Érd életében ez alatt a négy év alatt, milyen munkát végeztek képviselőink és a városvezetés. Mindezekről T. Mészáros András polgármesterrel beszélgettünk.

Read the rest of this entry »

Az új kormány programja kiemelkedő szerepet szán a sportnak-remélhetőleg ez Érdet is érinti

Mórás Zsolt

Mórás Zsolt az új 3-as számú választókerület fideszes képviselő-jelölje. Most is tagja a közgyűlésnek, két bizottságban tevékenykedik, amelyek össze is függenek: a sportbizottságban és az oktatási bizottságban. Mórás Zsolttal beszélgettünk eredményeiről, terveiről.

Read the rest of this entry »

Először van Érd Megyei Jogú Városnak NB1-es csapata!

Egy város, egy közösség életében fontosnak tartjuk, hogy legyenek olyan célok, amelyért érdemes küzdeni, amelyért lehet szurkolni. Három és fél éve Érden elhatároztuk: elég volt a harmadik vonal alsó feléből! Elhatároztuk és meg is csináltuk – az immár NB I-es érdi női kézilabda csapat megkezdte az új bajnoki idényt az FTC elleni mérkőzésen.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk