Együtt az emberekkel- dr. Aradszki András az országgyűlési képviselő jelöltünk!

A Fidesz Országos Választmánya 2009 december 14-én úgy döntött:  a Pest megye 8. sz választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje dr. Aradszki András!

Orbán Viktor a választmányi ülésen elmondta, hogy a polgári szövetség zászlója abban különbözik a többitől, hogy ez a mondat áll rajta: “együtt az emberekkel”. Ez maga a változás, az emberekhez forduló politika. Mint mondta, az elmúlt nyolc év legnagyobb bűne, hogy a politika mindenből kihagyta az embereket. Nem képviselte az érdekeiket, hazugságokkal, trükkök százaival a szabad döntés lehetőségét is elvette tőlük. Ez az, amin változtatni kell.

A Fidesz egy erős és tapasztalt csapat, amely képes a változtatásra. Magyarország kiállta a szocialista próbát. Kibírta a diktatúrából magát átmentő szocialista politika visszatérését a hatalomba, amely az országot az élet minden területén legyengítette. Ugyan gazdasági vészhelyzet is fenyeget, de hazánk még mindig nem omlott össze. Orbán Viktor úgy fogalmazott, mindez megerősítette abban, hogy még hihetetlen erőforrások rejlenek az országban, amelyek csak arra várnak, hogy valaki felszabadítsa őket.

Rámutatott, ha ez a tetterős és elszánt csapat, azaz a Fidesz, a változások élére áll, akkor bármit elérhetünk. A Fidesz elnöke elmondta, hisz abban, hogy az ország képes lesz újraindítani a gazdaságot, egymillió munkahelyet teremteni, megmenteni az egészségügyet, újjáépíteni a rendet, és biztonságot, helyreállítani az ország hitelét, határokon átívelve egyesíteni a nemzetet, az új közép-európai együttműködés meghatározó erejévé válni.

A jelöltekkel történt beszélgetésekről elmondta, megerősítették abban, hogy jó úton járnak, mert érezte, hogy igazi csapatként tudnak majd dolgozni. Hitet és erőt ad számára, hogy mindenki felkészült, és elszánt a Gyurcsány-korszak lezárására, illetve arra, hogy együtt az emberekkel erőssé tegyék az országot.

Címkék: ,