Itt az idő! Országértékelő 2010

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke idén tizenkettedik alkalommal mondja el a már hagyományossá vált értékelését a közelmúlt eseményeiről és folyamatairól. A www.fidesz.hu portál pénteken 15 órától élő közvetítést ad Orbán Viktor évértékelő beszédéről a budapesti Millenáris Park Teátrumából.

Orbán Viktor először a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére 1999-ben, miniszterelnökként tartott országértékelőt.

Tavaly március 6-án tartotta meg beszédét, szintén a Millenáris Parkban. 2009-es beszédében a pártelnök meghirdette az “Új irány, Magyarország, új irány, magyarok” jelszót, valamint nemzedéki összefogásra buzdított, és a józan piacgazdaság korszakát jósolta.

Balog Zoltán, a rendezvényt szervező egyesület elnöke korábbi tájékoztatása szerint idén kezdeményezték, hogy az eddigi időszak értékelésén túl a jövőre vonatkozó témákat is érintsen Orbán Viktor.

Elmondása szerint a meghívottak köre hasonló lesz az előző évekéhez, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület tagjai mellett a közélet jeles képviselőit invitálják a rendezvényre.

Újszerű, hogy idén a szimpatizánsok a Facebook közösségi portálon is elmondhatták javaslataikat az országértékeléssel kapcsolatban.

A fidesz.hu a közvetítést a siketekre és nagyothallókra való tekintettel feliratozza.

(fidesz.hu)

Címkék: , ,