“Magyar Csapat” – Fórum a rezsicsökkentésről

Kedves Barátunk!

Magyarországnak ismét szüksége van a segítségére. Újra össze kell fognunk, hogy tovább tudjuk csökkenteni a rezsiköltségeket.

 Az elmúlt egy év során bebizonyítottuk, hogy együtt képesek vagyunk megálljt parancsolni a közszolgáltató cégeknek. A rezsiköltségek 20 százalékos csökkentésével a kormány megvédte a magyar családok érdekeit. Mindez nem sikerülhetett volna az Ön támogatása nélkül.

A küzdelem azonban nem ért véget.

 A külföldi közműcégek és bankok – hazai és nemzetközi politikai kapcsolataikat latba vetve – igyekeznek eltörölni a rezsicsökkentést. A jövő évi választásokat akarják felhasználni arra, hogy érvényesítsék érdekeiket.

 Ha meg akarjuk védeni a közösen elért eredményeket, akkor újra össze kell fognunk. Ezért Érden, a Szepes Gyula Művelődési Központban 2014. január 23-án, 17 órakor ismét tanácskozást tartunk, ahol egyeztetjük a rezsicsökkentés megvédéséhez szükséges terveinket.

 Most az a legfontosabb, hogy megszervezzük magunkat. Ezért a tanácskozáson a rezsicsökkentés eredményeinek védelmére létrehozzuk a Magyar Csapatot.

Mi, akik ehhez a csapathoz tartozunk, úgy gondoljuk, hogy a magyarok nem másodrendű állampolgárok Európában, ezért nem igazságos, hogy többet kell fizetnünk a közszolgáltatásokért, mint más európai polgároknak.

 A Magyar Csapathoz csatlakozhat a tanácskozáson, de ha nem tud eljönni, akkor ezen a telefonszámon is jelentkezhet: 0623/999315

 Legyen Ön is tagja ennek a csapatnak!