Megjelent az Érdi Hírek legújabb száma

Keresse a postaládájában, vagy töltse le a linkre kattintva!

A tartalomból:

TALÁLKOZZUNK A BÉKEMENETEN!
Békemenetre készülünk. Ismét. Több okunk van. Ismét. Mint ismert, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulójára időzítve az eddigieknél nagyobb szabású Békemenet megszervezésén dolgozik a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

ZÖLD ÜGYEKRŐL SZÓLÓ KONZULTÁCIÓT INDÍTOTT A KORMÁNY.
A párbeszéd célja, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a magyarok mindennapjait meghatározó kiemelt ügyekben. Ezek közé tartozik a környezetvédelem is. Ezért online párbeszédet indított a kormány annak érdekében, hogy mindenki elmondhassa, mit gondol a környezetvédelem legfontosabb kérdéseiről.

FEJLŐDÉS VAGY KÁOSZ
Aradszki András, Érd és térsége országgyűlési képviselője soha nem látott mértékű pénzügyi támogatást járt ki a kormánynál az érdieknek. Tíz év alatt, mióta ő képviseli városunkat, annyi támogatást a város a kormánytól, mint előtte nyolcvan év alatt.

ANTISZEMITA PÁRT TÁMOGATÁSÁT IS ELFOGADJA BŐSZ
„Érden Bősz Anettet támogatja a Jobbik” – tette közzé a baloldal előválasztási kampányában Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Annak a pártnak a vezetője, amelynek tagjai évek óta antiszemita és rasszista kijelentéseket tesznek nyilvánosan. Bősz hallgat.

BLÖFF VOLT, DE ÚJRA NEKIFUTNAK
A baloldal Tárnokon próbálja ki, hogy működik-e a maszatolás az önkormányzati választás előtt ígért csatornapénz-visszafizetések ügyében? Érden Csőzik László vásárolt szavazatokat 250 ezer forintért a választási kampányában. Hol tart most a csatorna-blöff?

CSŐZIK BETILTOTTA A BESZÉDEKET AZ 56-OS FORRADALOM VÁROSI MEGEMLÉKEZÉSÉN
Érd polgármestere szerint az 1956-os forradalom emlékünnepén nem helyénvaló politikai beszédeket mondani, mert az nem méltó egy politikai jellegű eseményhez. Ezért úgy döntött, hogy mostantól nem lesznek beszédek ezen a napon. Vajon mi a valódi ok?

ITT AZ INFLUENZA, KELL-E AZ OLTÁS?
Legkésőbb október 15-ig minden háziorvoshoz meg kellett érkezzen a térítésmentesen kérhető, hazai gyártású 3Fluart influenza elleni oltás. A kormány erre a célra 1,3 millió adagot biztosít. A 3 éven aluliak oltásához négyezer adag vakcinát is vásárolt a kabinet.