Minden idők legjobb vizes világbajnoksága zajlott Budapesten

Julio Maglione, a FINA elnöke minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. FINA Világbajnokságot.

“Példátlan módon, még a vb befejezése előtt minden idők legjobb világbajnokságának minősítette a FINA elnöke, Julio C. Maglione a Budapesten és Balatonfüreden zajló eseményt” – emlékeztetnek a vb-szervezők közleményükben, amely úgy folytatódik: “A nemzetközi szövetség képviselői nem győzik hangoztatni, Magyarország új szintre emelte a FINA-világbajnokság rendezési sztenderdjét, s mindezt úgy, hogy az eredetileg tervezett nyolc helyett két esztendő alatt kellett megszervezni a gigantikus sportversenyt”.

A Vizes Sportok Világszervezete (FINA) számos  rangos elismerést nyújtott át az előző napokban, Orbán Viktor miniszterelnök úr megkapta a szövetség legmagasabb elismerését, továbbá rangos elismerést kapott Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és mint a szervezőbizottság elnöke, és elismerésben részesült Tarlós István főpolgármester és  Gyárfás Tamás, a FINA legszűkebb döntéshozó testületének tagja is.

Címke: , , , , , , , ,