Védjük meg az Érd Arénát!

T. Mészáros András polgármester szombati felhívása.

A Sportcsarnok, az Érd Aréna, amely előtt állunk – és ahol hamarosan megkezdi bajnoki mérkőzését az érdi női kézilabdacsapat – városunk egyik büszkesége. Büszkesége annak ellenére, hogy szocialista elődeink egy teljesen elhibázott konstrukcióban építtették. A szocialisták olyan feltételekben egyeztek meg a beruházó bankkal, amelyek anyagilag vállalhatatlanok voltak a város számára. Hosszú és kemény tárgyalássorozat eredményeként, a pert is vállalva a bankkal, végül megnyithatta kapuit az Érd Aréna. Méghozzá harmadáért tudtuk megvenni annak az árnak, amelyet a szocialisták hagytak örökül.

Az, hogy ez az intézmény fontos az érdiek számára, ma már nem kérdés.

  • Bebizonyosodott akkor, amikor sikeresen megrendeztük a férfi U19-es kézilabda világbajnokságot, amelynek szervezését a nemzetközi szövetség első embere is kiválóra értékelte.
  • Bebizonyosodott akkor, amikor az előző bajnoki évad nézőrekordját produkálta az érdi szurkolótábor.
  • Bebizonyosodott akkor, amikor az Érd Aréna otthont adott a vállalkozók kiállításának, a Nyitnikék Expo-nak.
  • És bebizonyosodik nap mint nap, amikor önök, érdiek, eljönnek ide sportolni vagy szurkolni az érdi lányoknak.

Fontos tehát ez az intézmény minden érdinek – kivéve a baloldalnak és a baloldali független polgármester-jelöltnek, akik a jelek szerint bezáratnák az Érd Arénát.

A választási kampány során a baloldali politikusok és tanácsadóik által tett kijelentések, a nyilvánosságra hozott programpontok alapján, világossá válik a tervük, amelynek célja az lehet, hogy bezárják ezt az intézményt.

Már elkezdték a megtévesztő és hazug suttogó propagandát, hogy drága a fenntartása, hogy ezt a pénzt erre és arra is lehetne költeni.  Minden jel arra mutat, hogy be akarják záratni az Arénát.

Hogy mit szeretnének helyette, nem tudni.

De úgy tűnik, valamiért nagyon az útjukban van.

Tény, hogy az Aréna mellett terül el egy még nem hasznosított önkormányzati földterület.

Tény, hogy a baloldali jelölt tulajdonában lévő cég székháza is épp az Érd Aréna mellett van.

Nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni, hogy mindezek összefüggenek-e.

Ki-ki végiggondolhatja ezeket a tényeket és mindenki levonhatja a maga számára a következtetéseket.

De egy biztos, és ezt üzenem innen a baloldali politikusoknak és polgármesterjelöltjüknek is: nem adjuk az Érd Arénát! Nem hagyjuk, hogy lerombolják, azt, ami az érdieké! Nem hagyjuk kárba veszni azt a küzdelmet, amelyet ezért a létesítményért folytattunk! Nem engedjük, hogy sportcsarnok nélkül maradjanak a sportolni szerető érdiek! És nem engedjük elvenni a példa nélkül álló sikertörténetet produkáló kézilabdásaink otthonát!

MINDEN ESZKÖZZEL MEG FOGJUK VÉDENI AZ ÉRD ARÉNÁT!

Címkék: , , ,