Fülöp Sándorné

1946-ban születtem Bakonszegben. 1970-ben költöztünk Érdre férjemmel. Ezt követően hamarosan vállalkozásba kezdtünk, jelenleg is családi vállalkozásunkban dolgozom férjemmel és fiammal. Egy unokánk van.

Rendszerváltáskor kapcsolódtam be a politikai életbe, 2004 óta Fidesz-tag, 2013 óta az Érdi Fidesz elnökségének tagja vagyok. 2007-ben megszerveztem a Fidesz Nyugdíjas Tagozata Érdi csoportját, melynek elnöke vagyok. Minden évben több rendezvény szervezésében vettem részt (Mikulás, Karácsony, gyermeknap, majális, a szociális intézményekben anyák napja, idősek napja).

2006-ban és 2010-ben az önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP színeiben indultam, és megválasztottak önkormányzati képviselőnek. Jelenleg a Környezetvédelmi Bizottság elnöke, valamint a IX. és XII. választókerület Részönkormányzatának elnöke vagyok, részt veszek a Szociális Bizottság munkájában is.

Választókerületem problémáit ismerem. A legnagyobb munka a csatornaberuházás volt, ezt követően nagyon sok szilárdburkolatú út épült, az óvodai férőhelyeket növeltük, a legtöbb körzeti orvosi rendelőt felújítottuk, vagy újat építettünk, de még mindig sok hiányosság van. Megválasztásom esetén továbbra is Érdért és a választókerületemért fogok dolgozni.

Célom, hogy folytatódjon Érd fejlődése. Fontosnak tartom a közbiztonság javítását, a rendőrkapitányság újjáépítését, a felszíni vízelvezetés kezelését, utak, járdák építését, a polgárőrség és a rendőrség támogatását, a sportolási lehetőségek bővítését, a játszóterek kulturált környezetét, a város tisztaságának megóvását, a fásítást, a parkosítást.

Hogy Érd virágzó kertváros legyen!