Józsa Csaba László, képviselőjelölt (7 számú választókerület, Tusculanum, Postástelep és Dombosváros szomszédos területei)

2008 óta élek Érden a családommal. Jármű- és közlekedésmérnök, valamint műszaki szakfordító vagyok. Több nyelven beszélek.

Évtizedek óta az autóiparban dolgozom, a tervezéstől a gyártásig minden területét ismerem. Pénzügyi és turisztikai ágazatban is gyűjtöttem tapasztalatokat.

Több érdi sport-, kulturális- és egészségügyi egyesületben is aktív szerepet vállalok. Jelenleg az önkormányzat Pénzügyi Bizottságának külső tagja vagyok. Emellett az  Érdi Sport Kft. felügyelő bizottsági tagjaként dolgozom az érdi sportélet fejlődéséért.

Azt a nézetet osztom, hogy Érd kertvárosias jellegét meg kell őrizni a lélekszám emelkedés ellenére is. A valódi zöldítést, fásítási programok létrehozását szorgalmazom.

Egy olyan városban szeretnék élni, ahol odafigyelünk egymásra, életkörülményeink folyamatosan javulnak mind a hétköznapok, mind a kikapcsolódási lehetőségek terén. Érd nagyszerű hely, ahol jó élni, és amelynek lakossága nagy, összetartó közösséggé válhat. Ehhez azonban olyan, a felelősséget vállaló emberekre van szükség, akik jól képviselik a város ügyeit, nem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresik, és akik ennek érdekében képesek együttműködni olyanokkal is, akikkel nem mindenben értenek egyet.