Szél Ágnes Eszter, képviselőjelölt (8-as számú választókerület, Vincellér déli része és Érdliget)

„Anya, feleség, nő, társ, rokon, barát, szomszéd, gyermekünk osztályának SzMK vezetője, az Érdi Szülők közössége Facebook csoport alapítója, az Érdi Egyszülős klub önkéntes segítője, támogatója, közösségépítője vagyok.
Végzettségem szerint andragógus, idősügyi referens, hivatalvezető. Budapesten születtem, közel 10 éve élek Érden a családommal.
Ha rendszerezni, megszervezni, elintézni, képviselni kell dolgokat, akkor rám biztosan lehet számítani. Életem minden területén azt tartottam és tartom szem előtt, hogy megoldást keressek a lehetetlennek tűnő dolgokra.
Dolgoztam már a Közbeszerzési Hatóságnál, a médiában, önkormányzatnál és a felsőoktatásban. De nem ismeretlen számomra a saját vállalkozás sem.
Lelkesen és határozottan képviselem a közösségemet akkor is, ha egy iskolai szülői munkaközösségről van szó vagy lakóhelyemen egy tágabb lakóközösségről.
Büszke vagyok rá, hogy ráirányítottam a figyelmet városunkban is az idősebb korosztály egyedi igényeire és elindulhatott a Szenior Akadémia Érden, amely már több éve sikeresen működik.”