Weidel Walter, képviselőjelölt (11-es számú választókerület)

Érden élek, ebben a többre érdemes városban, ahol feleségemmel neveljük kislányainkat. Ezért fontos számomra, hogy Érd merre tart, és elkötelezett vagyok amellett, hogy aktívan hozzájáruljak fejlődéséhez.
Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem a magán-, és a közszférában. Jelentős agrárinnovációs vállalatok vezetőjeként, és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat főtitkáraként széles körű ismeretekre tettem szert a vidékfejlesztés és városfejlesztés területein.
Ezeket a tapasztalatokat kívánom most közösségünk szolgálatába állítani.
Különös figyelemmel a helyi gazdaság és az innovatív kisvállalkozások fejlesztésére és támogatására. Kommunikációs és gazdasági agrármérnöki képzettségem lehetővé teszi, hogy a tudományos alapokat ötvözzem a gyakorlatias megoldásokkal, szem előtt tartva közösségünk igényeit és a fenntarthatóságot.
Mélyen hiszem, hogy szakmai tapasztalataimmal jelentős mértékben hozzájárulhatok Érd fejlődéséhez, erősíthetem gazdasági és társadalmi erejét. Mindannyiunk jövőjéért kívánok dolgozni: egy olyan közösségért, ahol mindenkinek megvan a lehetősége a fejlődésre.