Antunovits Antal

1948-ban születtem, és azóta is Érd városában található otthonunkban élek. Nős vagyok, két fantasztikus fiammal és négy gyönyörű unokámmal boldogok vagyunk. Érden, szeretett városomban életünk sok, boldogsággal és büszkeséggel teli évtizedet rejt magába. Fiaim csodálatos apák, akik szeretettel nevelik gyermekeiket, és láthatóan nyugalmas, boldog, örömmel teli életet biztosítanak családjuknak. Az unokáim olyan örömet hoztak életünkbe, ami minden pillanatunkat elárasztja.Boldog házasságban élek Margitkámmal, aki nemcsak a magánéletben, hanem a munkámban is támogat.

2006 óta 4. ciklusos képviselőként szolgálom a városomat, Ófalut és Újfalut. Meg a lakótelepet.

Büszkén vagyok a sportbizottság tagja, valamint a környezetvédelmi bizottságban is tevékenykedem. Az érdi Horvát nemzetiségi önkormányzat elnök helyetteseként és az Érdi Spartacus birkózó szakosztály vezetőségi tagjaként is részt veszek a közösségi életben. Az Ipartestület vegyes szakosztályának elnökeként pedig az ipari terület fejlődésére törekszem.

Bár nagyon sok mindent megcsináltam 2006-2019-ig, azért Ófaluba, Újfaluban vagy épp a Lakótelepen bőven van tennivaló.

Példaként említem – amit szintén én csináltam – az Alsó utcaiak bálját, amit hagyományosan évente rendeztem meg. Ez egy esemény, bál, „buli”, amelyet a COVID előtt 18 alkalommal sikerült megszerveznem, rendkívül nagy sikert aratott.

Azonban 2019 októbere óta sajnos Ófaluban különösen, de az egész választókerületemben megállt az élet s nem haladt semmi.

Mi pedig mindent megterveztünk, de Csőzikék nem csináltak meg semmit. Sajnos nem valósult meg a Modern városok programja sem, s hiányzik az úthálózat és a vízelvezetés fejlesztése, amire nagy szükség lenne. 2024-ben szeretném folytatni az elmaradt projekteket és minden olyan munkát, amelyet megígértünk és én, Antunovits Antal – ha nem akadályoz senki – be is szeretném ígéretemet tartani.

Ugyanakkor nagy elismerés illeti az előző városvezetést, hiszen a munkájuknak köszönhetően elindult az a sok-sok projekt is, amik mostanában készülnek el, fejeződnek be. Az igazi fejlődéshez azonban nem kapkodásra, hanem megfontolt folyamatos cselekvésre van szükség. Ófalu és Újfalu kiemelkedő városrészek, amelyek a legjobbat érdemlik.

Mint most már ötödik ciklusos képviselő hiszem, hogy Érd fejlődése rajtunk múlik, és én elkötelezett vagyok az érdi emberek boldogulásáért.

Isten engem úgy segéljen.