Tag Results

Dr. Aradszki András ünnepi köszöntője

Gratulálunk az érdi úszóknak!

Az elmúlt világversenyeken kiváló teljesítményt nyújtó érdi úszókat, Barócsai Petrát, Joó Sárát, Milák Kristófot és edzőiket is köszöntötte szombat este az ÉNFESZT színpadán Aradszki András országgyűlési képviselő és T.Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere.

Érd és az ország jó hírét vitték a világban, köszönet érte! Hatalmas gratuláció a fiatal úszóknak!

Nemzeti tanévnyitó városunkban

“Ahol iskolát építenek, ott jövőt építenek!” – mondta T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere a nemzeti tanévnyitón. A Gárdonyi Géza Általános Iskolában és Gimnáziumban 2016. augusztus 30-án Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a versenyképes és minőség alapú iskolák létrehozásáról is beszélt. A megnyitón részt vett dr. Aradszki András, országgyűlési képviselőnk,energiaügyért felelős államtitkár is.

A megnyitón köszöntőt mondott Erdélyi Áron, az Érdi Ifjúsági Önkormányzat diák-alpolgármestere, továbbá beszédet  mondott Palkovics László államtitkár és Czunyiné Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos.

fotók: Boros Sándor

 

“Újra össze kell fognunk”

Az Érdi Újság interjúja Dr. Aradszki András országgyűlési képviselővel.

Átléptünk a 2014. évbe, néhány hónap múlva választ az ország.  Ön újra megméretteti magát, a Fidesz-KDNP szövetség jelöltjeként. Az ellenzéki pártok, szervezetek is megnevezték már jelöltjeiket. Milyen kampányra számít?

Nincs kétségem afelől, hogy az ellenzéki jelöltek és jelölő szervezeteik nemtelen eszközöket is bevetnek majd a kampányban, mint ahogy ennek már vannak is jelei, országosan és itt helyben egyaránt. Persze ez nem meglepő, de nekem, illetve a Fidesz-KDNP szövetségnek nem is ezekkel kell foglalkoznunk. De azért nem árt, ha erre is nyitva lesz a fülünk. Bár az ellenzék szétforgácsolódott, a különböző pártok egymást marják, abban azért egységesek, hogy nem riadnak vissza a hazugságok, rágalmak terjesztésétől. Szembetűnő ugyanakkor, hogy helyi ügyekkel, a választókerület településein élők életét befolyásoló ügyekkel nem foglalkoznak. Lelkük rajta. A mi dolgunk, az én dolgom az, hogy az igazságosság mentén folytassuk azt az utat, amely kivezette az országot a szocialista kormányzás által okozott válságból. Read the rest of this entry »

B.Ú.É.K. 2014!

Amikor lezárunk egy időszakot, általában számvetést tartunk. Hálát adunk a jóért, tanulunk a rosszból és levonjuk a megfelelő következtetéseket. Idén ez különösen fontos, hiszen igen jelentős esztendőt kezdünk meg a mai nappal: a 2014. év ismét választás elé állít bennünket.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk