Tag Results

Megvédjük a határainkat

Az uniós állam- és kormányfők salzburgi csúcstalálkozóján Orbán Viktor világossá tette, hogy Magyarország nem engedi át a határőrizet jogát sem Brüsszelnek, sem a Frontexnek.

Hazánk már bebizonyította, hogy képes megvédeni a határait!

 

A bevándorlás nem pártkérdés

 

Egy dolog a kritika, és egy másik dolog szembefordulni a hazánkkal.

A bevándorlás nem pártkérdés, hanem elsőrendű nemzeti ügy.

Nem leszünk bevándorlóország

 

A Sargentini-jelentést csak abszurd hazugsággyűjteménynek lehet nevezni. Úgy akarnak a jogállamiság vélt hiányosságai miatt eljárást indítani egy tagállam ellen, hogy fittyet hányak a legelemibb jogállami szabályoknak.

A Magyar Kormány azt tervezi, hogy jogi lépéseket tesz.

Együtt védjük Európát

“Mi magyarok azt szeretnénk, ha Európa európai maradna, ezért a bevándorlást elutasítjuk, a családok megerősítését fontosnak tartjuk. A gyermekvállalást támogatni kell, és meggyőződésünk, hogy Európa a keresztény kultúra megvédésével és megerősítésével valósítható meg.”

-mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel folytatott megbeszélésük után

Megvédjük az országot!

Brüsszel és a Soros-birodalom ma újabb támadást indított Magyarország ellen. A mai brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Érkezzen bármekkora nyomásgyakorlás is, a Fidesz-KDNP a magyar emberek oldalán áll, mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országot a kötelező kvótától és a migránsok betelepítésétől.

Küldd tovább!

A Soros-tervre csak egy válasz adható: NEM

Az elmúlt hetekben láthattuk, hogy óriási erők mozdulnak meg azért, hogy a magyar embereket elhallgattassák és ránk erőltessék a tömeges bevándorlást.

Mi érvényt fogunk szerezni az emberek akaratának: mi a magyarok érdekeit fogjuk védeni mások érdekeivel szemben.

Magyarország nem lesz bevándorlóország

Európában a bevándorlók integrációja komoly gondot jelent: az elmúlt években a terrorcselekmények többségét bevándorlók vagy bevándorló hátterű emberek követték el.

Magyarország ezért sem lesz soha bevándorlóország.

Az Európai Bizottság büntetést is kilátásba helyezett

“az illegális migránsok befogadást ellenző országok megbüntetése továbbra is napirenden van.”

Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végrehajtásában.

A kormányszóvivő kifejtette, hogy minden át nem vett migráns után fejenként 78 millió forint úgynevezett szolidaritási büntetést fizessenek azok az uniós tagállamok, amelyek nem hajlandók részt venni az illegális bevándorlók befogadásában. Ezt az uniós testület egy 2016-os javaslattervezetében kezdeményezte.

Véleménye szerint nyilvánvalóvá vált, hogy fokozódó politikai támadásoknak vannak kitéve azok az országok, amelyek ellenzik a bevándorlást és “nem szeretnének bevándorlóországgá válni”. Ez a tendencia különösen azóta egyre erősödik, hogy “megszületett az általunk mindig is vitatott, kötelező kvótára vonatkozó döntés” – tette hozzá.

A kormányszóvivő elmondta, hogy a lehető legtöbb magyar ember töltse ki a nemzeti konzultációs ívet, hogy meghatározott véleményüket és álláspontjukat majd képviselhesse a magyar kormány az Európai Unióval szemben a viták folyamán. A kormányszóvivő ezzel kapcsolatban megjegyezte, ebben a kérdésben nem számíthatnak az ellenzékre, mivel az “lebontaná a kerítést, migránspárti álláspontot képvisel”.

Az  M1 esti műsorában hangsúlyozta, hogy a határőrizet jogállami hatáskör az Európai Unión belül is, a magyar kormányzat ezt sosem adta fel és a jövőben sem tesz ennek eleget, ugyanakkor továbbra is mindent elkövet, hogy a bevándorlók elosztására ne jöjjön létre állandó mechanizmus az unión belül.

A kedden véget érő, a bevándorlók elosztására szolgáló kétéves mechanizmust értékelve kijelentette,

“a végrehajtás tragikus számai mindenről tanúskodnak, csak sikerről nem”.

A magyar kormány két éve mondja, amely beigazolódott:

“az érkezők elsöprő többsége nem jogosult védelemre”

– tette hozzá.

 

Forrás: MTI-fidesz.hu

 

Felelősek vagyunk hazánk sorsáért!

“Felelősek vagyunk Magyarország jövőjéért. Nem csak a most felnőttkorban lévőkért, hanem a gyerekekért meg a majd ezután születő magyarokért is.

És mi nem akarunk nekik örökül hagyni egy olyan országot, amely bevándorlóország lett.”

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke

Álljunk ki Magyarországért!

Álljunk ki hazánkért, a magyarok világossá tették, hogy nem akarnak bevándorlóországgá válni, és meg kell védenünk hazánkat a bevándorlással szemben!

Határaink megvédése elsőbbséget élvez!

“Nyilvánvaló, hogy a bevándorlóországokban a migránsok befogadásához kapcsolódó jogok ma elsőbbséget élveznek az egyes államok külső határainak védelméhez fűződő jogaival szemben.

Ezt a tézist mi nem fogadjuk.”

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke

Minden ország saját szuverén döntése volt a migránsok beengedése

“Senki nem kérte egyetlen nyugat-európai országtól sem, hogy engedjék be oda a migránsokat. Ez az ő saját szuverén döntésük volt.

Nem kérhetik tőlünk, hogy az önként meghozott döntésük korrekciójában mi kötelezően vegyünk részt.”

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke

A magyarok Nem-el szavaztak a kötelező betelepítési kvótára

A magyarok a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazáson is megerősítették, hogy nem akarják a migránsokat hazánkba beengedni és betelepíteni. Magyarország kormánya továbbra is kitart az álláspontja mellett, amelyet eddig képviselt az Európai Unióval vezetésével szemben, attól függetlenül, hogy az Európai Bíróságon elvesztette a kvótapert.

Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak azt mondta:

“Tudomásul kell venni az ítéletet, együtt élünk vele, de nem változtatjuk meg a migránsokat érintő politikánkat.”

 

Hazánkat és Európát meg kell védeni!

“Európának meg kell védenie magát”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szörnyű barcelonai támadás után közölte: minden jóérzésű ember megdöbbent és felhívja a figyelmet arra, hogy Európa minden országát fenyegeti a növekvő terrorveszély.

 Hangsúlyozta: mindenki számára nyilvánvaló, hogy az illegális bevándorlás és a terrorizmus között összefüggés van. Európának meg kell védenie magát, garantálni kell az európai emberek biztonságát, és ehhez szükség van a schengeni határok megerősítésére és a brüsszeli bevándorláspolitika megváltoztatására.

A miniszter közölte továbbá: a magyar kormány a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a külső határok megvédésével és az illegális migráció visszaszorításával hozzájáruljon Európa biztonságának helyreállításához.

 

 

Forrás: fidesz.hu

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk