Tag Results

Európa jövője a tét!

 

 

Európa jövője a tét az EP-választáson!

 

Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat és ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson.

Mindenkit szeretettel  várunk, aki aláírásával támogatni szeretné a Fidesz – KDNP  szövetséget, az alábbi helyszíneken és időpontokban:

Helyszínek és időpontok:

Érdi Piac bejárata előtt

szombatonként 8-12 óra között

Érd, Alsó u. 10 (Összefogás Ház)

hétköznapokon: 10-15 óráig, szombaton: 9-12 óráig

Európa Sétány

hétköznapokon 10-17 óra között

Iparos- Aszfaltozó utca kereszteződése /Interspar Bem tér felőli oldal/

hétköznapokon 10-17 óra között

 

Ezen kívül a város több forgalmas pontján lesznek standjaink és ott is gyűjtjük az aláírásokat.

Elérhetőség: 0620/5711063; 0620/5644276  illetve info@erdifidesz.hu

Szervező: Simó Károly

Aki segíteni szeretne ebben a munkában, azokat is várjuk szeretettel!

Megvédjük a határainkat

Az uniós állam- és kormányfők salzburgi csúcstalálkozóján Orbán Viktor világossá tette, hogy Magyarország nem engedi át a határőrizet jogát sem Brüsszelnek, sem a Frontexnek.

Hazánk már bebizonyította, hogy képes megvédeni a határait!

 

Fontos a nemzeti konzultációban való részvétel

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője hangsúlyozta, hogy a migránspárti Soros-szervezeteket is bevonná a betelepítésekbe Brüsszel egy európai uniós javaslatcsomag alapján. Ezek a szervezetek akár részt vehetnének a a migránsok kérelmeinek elbírálásában illetve betelepítésükben is.

“ezek a szervezetek átléphetnének a tagállamok felett, megsérthetnék a nemzetállami szuverenitást.”

-mondta Puskás Imre

 

Ez a terv nem valósulhat meg,ezért is nagyon fontos a részvétel a nemzeti konzultációban, és akadályozzuk meg a kérdőív kitöltésével!

 

 

Forrás: MTI/fidesz.hu

Jelenleg kétharmados többséget szerezne a Fidesz

Biztató, de ne feledjük 2002-t! Mindenkire szükség lesz jövő tavasszal!

 

A részletes eredmények az összesített közvélemény- kutatások eredményeiről az alábbi cikkben olvashatók:

Kétharmad fölött a Fidesz, szétesett az ellenzék

 

 

Fotó: origo.hu

Ma van az állatok világnapja

 

Az állatokkal való gondoskodás nagy felelősséggel jár.

Védjük és óvjuk az állatokat, törődjünk velük szeretettel!

A közép-európai régióban van a jövő!

“Közép-Európa egy feltörekvő, kiemelkedő térség. Ebben a régióban van a jövő.”

– mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Szingapúrban rendezett szingapúri-magyar üzleti fórumon.

Az európai gazdasági növekedés középpontja Németországban és Közép-Európában lesz  következő 15-20 évben, ezért ebben a térségben érdemes befektetni – szólt a találkozón a kormányfő, hozzáfűzve:

“Közép-Európa, benne Magyarország, gyorsasággal, rugalmassággal és piacbarát szabályozással válaszolt a világgazdasági kihívásokra.”

Orbán Viktor elmondta, hogy véleménye szerint

“A jövőben az országok közötti versenyben nem az dönt majd, ki a nagy, ki a kicsi, hanem az, hogy ki a lassú és ki a gyors, azaz ki képes a világ legmodernebb tudományos eredményeit a leggyorsabban átültetni a gazdasági életébe.”

 

 

Forrás: fidesz.hu

 

 

Újabb rekordot döntött a foglalkoztatottak száma

A rendszerváltás óta nem volt ilyen magas a foglalkoztatási ráta.  735 ezerrel több embernek van munkája Magyarországon, mint a 2010-es kormányváltáskor, közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium, reagálva a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatsorára.

A tárca közlése szerint ugyanezen időszak alatt a munkanélküliségi ráta 11,5 százalékról 4,2 százalékra esett vissza, 27 éve nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség ebben az időszakban.

A 2017. június-augusztusi időszakban 4 millió 444 ezer főre emelkedett a foglalkoztatottak száma.

A pozitív folyamatokban szerepet játszottak a Munkahelyvédelmi Akció 25 év alatti fiatalok elhelyezkedésének támogatását szolgáló intézkedései is. -közölte a tárca

 

A cél továbbra is az, hogy Magyarországon teljes foglalkoztatottság legyen. 2018-ban ezért meg kell védenünk az eddigi eredményeinket.

Jogunk van megvédeni magunkat!

Meg akarjuk védeni az európai értékeinket, az életformánkat és a hagyományainkat is.

Ehhez jogunk van.

Csak annyit kérünk, hogy ezt mindenki tartsa tiszteletben!

A baloldal semmit sem változik

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagált Botka László (MSZP) nyilatkozatára, amelyben kijelentette, hogy összefogást szeretne hat ellenzéki párttal, amelyeknek mérhető a támogatottsága. Nagyvonalú ajánlat, közös lista és közös jelöltek, cserébe parlamenti helyeket ígért az összefogásért, átadva majdnem az MSZP lista felét.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató elmondta:

“Botka László ugyanolyan szocialista jelölt, mint a többi. Ugyanazokkal egyezkedik és ugyanazoknak tesz ajánlatot, mint akiknek korábban is mindig. A baloldalon tényleg semmi sem változik, ugyanazok osztozkodnak a hatalmi pozíciókon, akik mindig is osztozkodtak.”

 

 

 

Fotó: http://pestisracok.hu/

Tovább nőnek a bérek!

 

A gazdaság működik, Magyarország ma olyan ország, amely képes minden polgárának munkát adni, aki dolgozni akar.

A béremelések következtében pedig egyre több embernek éri meg ma dolgozni Magyarországon.

 

 

Minden ember mondhassa el a véleményét!

Meg kell ismerni a magyar emberek álláspontját a Soros-tervről, ezért a Fidesz-frakció egy nemzeti konzultáció lebonyolítására kérte a kormányt – jelentette be Kósa Lajos, Velencén, a Fidesz kihelyezett frakcióülésének helyszínén.

A Fidesz frakcióvezetője elmondta, az Európai Bíróság kötelező betelepítési kvótával kapcsolatban hozott döntése szélesre tárja a kaput a Soros-terv megvalósítása előtt. Emlékeztetett, alig telt el egy nap a bíróság döntése után, az Európai Bizottság migrációs ügyekkel foglalkozó biztosa már bejelentette, hogy megkezdik a felső korlát nélküli, úgynevezett állandó áttelepítési mechanizmus előkészítését. Ez azt jelenti, hogy felső számhatár nélkül, kötelezően szétosztanák az uniós országok között a migránsokat.

Kósa Lajos hozzátette, azonnal egy vita is elindult, hogy az uniós országoknak egységes ellátási formát kéne biztosítaniuk, amelynek a német szint a követendő példája… Soros György azt mondta, hogy ennek biztosításához az országoknak hitelt kellene felvenniük. Megjegyezte, alig, hogy megfékeztük az ország eladósodását, kikeveredtünk a túlzottdeficit-eljárás alól, most jön egy ilyen terv.

Kósa Lajos emlékeztetett, hogy az ellenzék a migrációs válságra azt mondta, hogy az egy fideszes álprobléma, és a kötelező betelepítési kvótáról tartott népszavazás kapcsán is azt mondta, hogy nem lesz kötelező betelepítés, legfeljebb csak önkéntes. Az Európai Bíróság döntése után nyilvánvaló, hogy ez hazugság volt, és az ellenzék hazudott.

A kerítés kapcsán hangsúlyozta, hogy azt maga Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, sem az európai és magyar baloldal sem támogatja, sőt Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt le is bontaná. Az Európai Bizottság elnöke azt mondta, az országhatárok védelmét el tudják fogadni, de a kerítést nem- idézte fel Kósa Lajos.

 

 

 

Forrás: fidesz.hu

Kép forrás: fidesz.hu

 

Továbbra is T. Mészáros András az Érdi Fidesz elnöke

A tegnapi  napon tisztújító közgyűlést tartott az Érdi Fidesz szervezete, amelyen egyhangú szavazással megerősítették T.Mészáros Andrást elnöki tisztségében.

A tisztújító közgyűlés szavazást tartott az Érdi Fidesz elnökségi tagjairól, továbbá megválasztotta a kongresszusi küldötteket is. Az elnökség tagjai a következő két évben Antunovits Antal, Demjén Attila, Donkó Ignác, Fülöp Sándorné, Szabó Béla és Mészáros Mihály.

 

Megvédjük hazánk érdekeit!

Elfogadhatatlan, hogy valaki Brüsszelben azt gondolja, fel van hatalmazva arra, hogy eldöntse, kikkel kell együtt élnünk.”

Ilyen ember nem létezhet. Ilyen intézmény nincs. -mondta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke

Meggyőző fölénnyel győzött Pakson a Fidesz jelöltje

Gratulálunk Szabó Péternek, Paks új polgármesterének!

A paksi polgármester-választáson hiába állt össze a teljes ellenzék a függetlennek álcázott szocialista jelölt mögött.

A helyiek több mint kétharmada Szabó Pétert, a Fidesz-KDNP-Paksi Lokálpatrióták jelöltjét támogatta.

A városban azért tartottak időközi választást, mivel a 2014-ben megválasztott polgármester, Süli János összeférhetetlenség miatt lemondott tisztségéről, miután április 26-án Áder János köztársasági elnök kinevezte a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterré.

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk