Tag Results

Folyamatos növekedés

Magyarországon tovább nőtt a beruházási kedv. 2017 első három negyedévében 22 százalékkal nőttek a beruházások!

2018-ban is meg kell védenünk az eredményeinket!

Rekordon a foglalkoztatottság

Az a cél, hogy aki dolgozni akar, és munkából akar megélni, az megtalálja erre a lehetőséget.

Fidesz fényképe.

Rekordalacsony a munkanélküliség

Rekordmagas a foglalkoztatottság Magyarországon,ma már 724 ezerrel  dolgoznak többen, mint 2010-ben.

A kormány célja, hogy mindenkinek legyen olyan munkája, amiből nem csupán megélni, de gyarapodni is tud.

„MÉG SOHA SEMMI NEM ÉPÜLT FEL CSETTINTÉSRE”

Lassan véget ér az önkormányzati ciklus, októberben polgármestert és képviselőket választunk. Ez az időszak a számvetés ideje is: mi történt Érd életében ez alatt a négy év alatt, milyen munkát végeztek képviselőink és a városvezetés. Mindezekről T. Mészáros András polgármesterrel beszélgettünk.

Read the rest of this entry »

Az Új Széchenyi Terv a gazdaság talpra állítását szolgálja

Az Új Széchenyi Terv célja, hogy talpra állítsa a magyar gazdaságot, beindítsa a növekedést, és tíz év alatt egymillió új munkahelyet teremtsen – mondta Orbán Viktor a terv budapesti bemutatóján.

A miniszterelnök véleménye szerint a kormányoldal kétharmados parlamenti többsége és az ebből fakadó politikai stabilitás a “legkomolyabb versenyelőnye” ma Magyarországnak. Beszédében elmondta, hogy az ország jövőjével játszanak azok, akik a magyar nép – kétharmados parlamenti többségben kifejeződött – akaratát úgy tüntetik fel, mint ami veszélyt jelent az ország számára.

Úgy látja, az összefogást nem veszélynek, hanem értéknek, lehetőségnek kell tekinteni és mindenekfölött büszkének kell rá lenni – tette hozzá, a kormánypártok kétharmados többségét a magyar emberek összefogása megtestesülésének nevezve.

Mint kitért rá, a kormányzás során kell vállalni konfliktusokat is, de az Új Széchenyi Terv a kormányzás “barátságos arcát” mutatja, a reményről, az együttműködésről és a közös lehetőségekről szól.

Read the rest of this entry »

Öt fontos feladat a polgári jobboldal előtt

Öt olyan feladatot nevezett meg Orbán Viktor a szombati kötcsei találkozón, amely szerinte az elkövetkező időszakban a polgári jobboldal előtt áll; közte az új alkotmányt, amelyet 2011 tavaszán mindenképp el kell fogadni.

A hagyományos kötcsei találkozón, a jobboldali értelmiségi holdudvar tagjainak nem nyilvános összejövetelén a miniszterelnök a nemzeti kormányzásról tartott előadást. Orbán Viktor öt konkrét feladatról beszélt.

Read the rest of this entry »

Érdi munkahelyeket teremtünk!

Sajtótájékoztatón jelentette be T.Mészáros András polgármester egy újabb érdi munkahelyteremtő beruházás megvalósítását. A 2009 márciusban elkezdett munka mára beérett: a nemrég átadott gyárban első körben 250 munkahely jött létre az elektronikai iparban tevékenykedő cégnél, amely később 300-ra fog bővülni.

A beruházás nem egyedi, várhatóan a közeljövőben további beruházások fejeződnek be. A terv az, hogy a gazdasági válság ellenére éveken belül 2-3.000 új érdi munkalehetőséget teremtsünk.

Az eseményről készült riportot ide kattintva megtekintheti az Érdi TV műsorában.

Új Széchenyi Terv: egymillió új munkahely

Egymillió új munkahely, a magyar gazdaság és a vállalkozások fejlesztése hét kitörési pont mentén – ezek a legfőbb céljai a Nemzeti Együttműködés Kormánya gazdasági programjának, az Új Széchenyi Tervnek.

Az Új Széchenyi Terv középpontjában egyetlen nagy cél áll: a foglalkoztatás dinamikus bővítése. Számokban kifejezve az a törekvés vezérli a gazdaság- és társadalomfejlesztő programot, hogy tíz esztendő alatt egymillió új és adózó munkahely jöjjön létre Magyarországon.

Read the rest of this entry »

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk