Tag Results

Munkaalapú társadalom

2014-ben olyan célt tűztünk ki magunk elé, amiről a politika sokat beszélt 25 éven át, de eredményt nem ért el benne.

Jövőre meg kell védenünk az elért eredményeinket.

Már félmillió gyermek ellátása biztosított ingyenesen

Magyarország ma elég erős ahhoz, hogy mindennap félmillió gyermek ellátásáról ingyenesen gondoskodjon, és ezt a terhet levegye a családok válláról.

2018-ban meg kell védenünk a nemzeti kormány által elért eredményeket.

Helyt kell állnunk a brüsszeli vitában!

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultációban minél magasabb részvételi arányt kell elérni, hogy a kormány a folytatódó brüsszeli vitában továbbra is a magyar állampolgárok akaratát képviselhesse.

Ehhez kérjük a magyar emberek támogatását.

A nyugdíjasok számíthatnak a magyar kormányra

A héten, az Országházban tartott konferencián Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott  kiemelte, a kormány több mint kétmillió magyar nyugdíjassal kötött szövetséget 2010-ben, és megígérte, hogy történjék bármi, megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét. A kormánynak ezt eddig sikerült betartani, és kijelentette, a jövőben is erre törekszenek majd.

A miniszterelnöki megbízott a nyugdíjasokat is segítő intézkedések közül említette az energiaárak, az alapvető élelmiszerek áfájának és több mint ezer gyógyszer árának csökkentését, a nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségét, a nyugdíjas szövetkezetek bevezetését, valamint a nyugdíjprémium lehetőségét, amelyeket a magyar kormány 2010 óta meghozott. A nyugdíjas szövetkezetekről elmondta, hogy már minden megyében alakultak ilyenek, és az ott dolgozó nyugdíjasoknak keresményük után kizárólag a 15 százalékos személyi jövedelemadót kell befizetniük.

Az Országházban elhangzottakat Novák Katalin, az Ember Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára is megerősítette budapesti sajtótájékoztatón vasárnap. Az Orbán-kormány 2010-ben megígérte, megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét, és ezt még túl is teljesítette, hiszen az 10 százalékkal emelkedett az elmúlt években, az elmúlt 7 évben pedig 23 százalékkal – tette hozzá az államtitkár.

 

Forrás: kormany.hu; fidesz.hu

 

Az Európai Bizottság büntetést is kilátásba helyezett

“az illegális migránsok befogadást ellenző országok megbüntetése továbbra is napirenden van.”

Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végrehajtásában.

A kormányszóvivő kifejtette, hogy minden át nem vett migráns után fejenként 78 millió forint úgynevezett szolidaritási büntetést fizessenek azok az uniós tagállamok, amelyek nem hajlandók részt venni az illegális bevándorlók befogadásában. Ezt az uniós testület egy 2016-os javaslattervezetében kezdeményezte.

Véleménye szerint nyilvánvalóvá vált, hogy fokozódó politikai támadásoknak vannak kitéve azok az országok, amelyek ellenzik a bevándorlást és “nem szeretnének bevándorlóországgá válni”. Ez a tendencia különösen azóta egyre erősödik, hogy “megszületett az általunk mindig is vitatott, kötelező kvótára vonatkozó döntés” – tette hozzá.

A kormányszóvivő elmondta, hogy a lehető legtöbb magyar ember töltse ki a nemzeti konzultációs ívet, hogy meghatározott véleményüket és álláspontjukat majd képviselhesse a magyar kormány az Európai Unióval szemben a viták folyamán. A kormányszóvivő ezzel kapcsolatban megjegyezte, ebben a kérdésben nem számíthatnak az ellenzékre, mivel az “lebontaná a kerítést, migránspárti álláspontot képvisel”.

Az  M1 esti műsorában hangsúlyozta, hogy a határőrizet jogállami hatáskör az Európai Unión belül is, a magyar kormányzat ezt sosem adta fel és a jövőben sem tesz ennek eleget, ugyanakkor továbbra is mindent elkövet, hogy a bevándorlók elosztására ne jöjjön létre állandó mechanizmus az unión belül.

A kedden véget érő, a bevándorlók elosztására szolgáló kétéves mechanizmust értékelve kijelentette,

“a végrehajtás tragikus számai mindenről tanúskodnak, csak sikerről nem”.

A magyar kormány két éve mondja, amely beigazolódott:

“az érkezők elsöprő többsége nem jogosult védelemre”

– tette hozzá.

 

Forrás: MTI-fidesz.hu

 

Védjük meg a kormányzás eredményeit!

Amikor nemzeti kormány van, a munkanélküliség mindig csökken, amikor viszont a baloldal kormányzott, munkahelyek szűntek meg.

2018-ban meg kell védenünk a kormányzás eredményeit.

Magyarország kormánya segíti a fiatalokat!

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára bejelentette, a kormány döntött arról, hogy októbertől kamatmentes lesz a Diákhitel2, valamint a Diákhitel1 esetében felvehető maximális összeg  jövőre havi 70 ezer forint lesz havonta. A kormány figyelembe vette Böröcz László, a Fidelitas elnökének vasárnap elhangzott javaslatát, amelyben kérte a kormányt, hogy a diákhitel kamata 0 százalék legyen.

2018 a családok éve lesz!

A magyar kormány elkötelezett amellett, hogy minden gyermeket vállaló család támogatást kapjon.

2018 a családok éve lesz. Egyre jobban közelítünk ahhoz, hogy a bruttó hazai termék (GDP) 5 százalékát családtámogatásra fordítsuk.

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk