Tag Results

Elutasítjuk a kötelező betelepítést!

Óriási a nyomás az uniós országok vezetőin, hogy a ma kezdődő EU-csúcson bólintsanak rá a kötelező kvótára.

Arra kérjük Orbán Viktort, hogy vigye el a magyar emberek és a parlament üzenetét.

http://www.fidesz.hu/hirek/2017-12-14/elutasitjuk-a-bevandorlok-kotelezo-betelepiteset/

Megvédjük az országot!

Brüsszel és a Soros-birodalom ma újabb támadást indított Magyarország ellen. A mai brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Érkezzen bármekkora nyomásgyakorlás is, a Fidesz-KDNP a magyar emberek oldalán áll, mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országot a kötelező kvótától és a migránsok betelepítésétől.

Küldd tovább!

Az Európai Bizottság büntetést is kilátásba helyezett

“az illegális migránsok befogadást ellenző országok megbüntetése továbbra is napirenden van.”

Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végrehajtásában.

A kormányszóvivő kifejtette, hogy minden át nem vett migráns után fejenként 78 millió forint úgynevezett szolidaritási büntetést fizessenek azok az uniós tagállamok, amelyek nem hajlandók részt venni az illegális bevándorlók befogadásában. Ezt az uniós testület egy 2016-os javaslattervezetében kezdeményezte.

Véleménye szerint nyilvánvalóvá vált, hogy fokozódó politikai támadásoknak vannak kitéve azok az országok, amelyek ellenzik a bevándorlást és “nem szeretnének bevándorlóországgá válni”. Ez a tendencia különösen azóta egyre erősödik, hogy “megszületett az általunk mindig is vitatott, kötelező kvótára vonatkozó döntés” – tette hozzá.

A kormányszóvivő elmondta, hogy a lehető legtöbb magyar ember töltse ki a nemzeti konzultációs ívet, hogy meghatározott véleményüket és álláspontjukat majd képviselhesse a magyar kormány az Európai Unióval szemben a viták folyamán. A kormányszóvivő ezzel kapcsolatban megjegyezte, ebben a kérdésben nem számíthatnak az ellenzékre, mivel az “lebontaná a kerítést, migránspárti álláspontot képvisel”.

Az  M1 esti műsorában hangsúlyozta, hogy a határőrizet jogállami hatáskör az Európai Unión belül is, a magyar kormányzat ezt sosem adta fel és a jövőben sem tesz ennek eleget, ugyanakkor továbbra is mindent elkövet, hogy a bevándorlók elosztására ne jöjjön létre állandó mechanizmus az unión belül.

A kedden véget érő, a bevándorlók elosztására szolgáló kétéves mechanizmust értékelve kijelentette,

“a végrehajtás tragikus számai mindenről tanúskodnak, csak sikerről nem”.

A magyar kormány két éve mondja, amely beigazolódott:

“az érkezők elsöprő többsége nem jogosult védelemre”

– tette hozzá.

 

Forrás: MTI-fidesz.hu

 

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk