Tag Results

Elutasítjuk a kötelező betelepítési kvótát!

A nemzeti konzultációs kérdőívek több mint 90 százalékát már feldolgozták.

A magyarok egyhangúlag elutasítanak minden olyan tervet, amely a bevándorlást segíti és ösztönzi.

Magyarország elutasítja a Soros-tervet!

 

A nemzeti konzultáció részleges feldolgozási adatai alapján az eredmények egyértelműek: a magyar emberek egyhangúan elutasítják a Soros-tervet. Magyarország nem lesz bevándorlóország.

Küldd tovább!

Minden idők legsikeresebb konzultációja

Védjük meg hazánkat!

Holnap zárul a nemzeti konzultáció, minél többen mondjuk el véleményünket, annál erősebb lesz Magyarország a Soros-tervvel szemben!

Ha még nem töltötted ki, most még megteheted:
nemzetikonzultacio.kormany.hu

Védjük meg Magyarországot!

Ne hagyjuk szó nélkül a támadást

Eddig Soros György az általa támogatott szervezeteken, az Európai Parlamenten, brüsszeli szövetségesein és alapítványain keresztül támadta a magyar kormányt és Magyarországot, de most már személyesen is beszállt a küzdelembe.

Ne hagyjuk szó nélkül!

Töltsd ki a nemzeti konzultációs ívet:

https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

A veszély és fenyegetettség erősebb, mint bármikor

Az Európai Parlament döntött: egy állandó, felső létszám- és időkorlát nélküli betelepítési rendszert hoznának létre. Ezzel a döntéssel gyakorlatilag a Soros-tervet hajtják végre.

Minden magyart arra kérünk, töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, mert a veszély és a fenyegetés közvetlenebb és nagyobb, mint valaha.

Fontos a nemzeti konzultációban való részvétel

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője hangsúlyozta, hogy a migránspárti Soros-szervezeteket is bevonná a betelepítésekbe Brüsszel egy európai uniós javaslatcsomag alapján. Ezek a szervezetek akár részt vehetnének a a migránsok kérelmeinek elbírálásában illetve betelepítésükben is.

“ezek a szervezetek átléphetnének a tagállamok felett, megsérthetnék a nemzetállami szuverenitást.”

-mondta Puskás Imre

 

Ez a terv nem valósulhat meg,ezért is nagyon fontos a részvétel a nemzeti konzultációban, és akadályozzuk meg a kérdőív kitöltésével!

 

 

Forrás: MTI/fidesz.hu

Helyt kell állnunk a brüsszeli vitában!

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultációban minél magasabb részvételi arányt kell elérni, hogy a kormány a folytatódó brüsszeli vitában továbbra is a magyar állampolgárok akaratát képviselhesse.

Ehhez kérjük a magyar emberek támogatását.

Miért fontos részt vennünk az újabb nemzeti konzultáción?

Felhatalmazásra van szükség, hogy hazánk ne váljon bevándorlóországgá, és a Soros-terv ne valósulhasson meg, amelyet Brüsszel pontról pontra végre akar hajtani! Erős felhatalmazást a küzdelemre a konzultáció adhatja meg!

Álljunk ki Magyarországért!

Álljunk ki hazánkért, a magyarok világossá tették, hogy nem akarnak bevándorlóországgá válni, és meg kell védenünk hazánkat a bevándorlással szemben!

Minden ember mondhassa el a véleményét!

Meg kell ismerni a magyar emberek álláspontját a Soros-tervről, ezért a Fidesz-frakció egy nemzeti konzultáció lebonyolítására kérte a kormányt – jelentette be Kósa Lajos, Velencén, a Fidesz kihelyezett frakcióülésének helyszínén.

A Fidesz frakcióvezetője elmondta, az Európai Bíróság kötelező betelepítési kvótával kapcsolatban hozott döntése szélesre tárja a kaput a Soros-terv megvalósítása előtt. Emlékeztetett, alig telt el egy nap a bíróság döntése után, az Európai Bizottság migrációs ügyekkel foglalkozó biztosa már bejelentette, hogy megkezdik a felső korlát nélküli, úgynevezett állandó áttelepítési mechanizmus előkészítését. Ez azt jelenti, hogy felső számhatár nélkül, kötelezően szétosztanák az uniós országok között a migránsokat.

Kósa Lajos hozzátette, azonnal egy vita is elindult, hogy az uniós országoknak egységes ellátási formát kéne biztosítaniuk, amelynek a német szint a követendő példája… Soros György azt mondta, hogy ennek biztosításához az országoknak hitelt kellene felvenniük. Megjegyezte, alig, hogy megfékeztük az ország eladósodását, kikeveredtünk a túlzottdeficit-eljárás alól, most jön egy ilyen terv.

Kósa Lajos emlékeztetett, hogy az ellenzék a migrációs válságra azt mondta, hogy az egy fideszes álprobléma, és a kötelező betelepítési kvótáról tartott népszavazás kapcsán is azt mondta, hogy nem lesz kötelező betelepítés, legfeljebb csak önkéntes. Az Európai Bíróság döntése után nyilvánvaló, hogy ez hazugság volt, és az ellenzék hazudott.

A kerítés kapcsán hangsúlyozta, hogy azt maga Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, sem az európai és magyar baloldal sem támogatja, sőt Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt le is bontaná. Az Európai Bizottság elnöke azt mondta, az országhatárok védelmét el tudják fogadni, de a kerítést nem- idézte fel Kósa Lajos.

 

 

 

Forrás: fidesz.hu

Kép forrás: fidesz.hu

 

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk