Tag Results

Jó érdinek lenni!

Már az 1930-as években arról írtak az újságok, hogy Érden komoly probléma a felszíni vizek elvezetése, a Rávna környezetében emelkedik a talajvíz szintje. A Rávna környékének rendezése 2010-ben elnyert uniós pályázat segítségével megoldódik, folyamatban van a kivitelezés, megoldódik a vízelvezetés.

A VIII. választó kerületben is megkezdtük vízelvezetések megoldását. Elkészült a Béla u – Csanád utca – Boldizsár utca –Ede utca – Botond utcát érintő vízelvezetés. Folyamatban van a térképen zölddel jelölt utak mentén fekvő területeken a vizek összegyűjtésének és elvezetésének a tervezése.

Read the rest of this entry »

Csak a leadott szavazatok számítanak! Jöjjön el és szavazzon ránk!

Segesdi János

Segesdi János alpolgármester a Fidesz-KDNP frakció vezetője, egyben a Fidesz kampányfőnöke az önkormányzati választásokon. A kampány irányvonalairól, a Fidesz terveiről és az elmúlt ciklus eredményeiről kérdeztük.

– Amikor elindultunk, arra törekedtünk, hogy minél szélesebb jobboldali összefogást tudjunk létrehozni. Ez sajnos nem sikerült, mert személyes indíttatásból a KDNP helyi szervezetében olyan személyek kaptak helyet az utóbbi időben, akik előtérbe helyezték saját érdekeiket a közös politikai érdekekkel szemben. Ezen túltéve magunkat nem kívántunk a továbbiakban ezzel foglalkozni, és a többi jobboldali szövetségessel, a kisgazdákkal, MAGOSZ-szal, FIDELITAS-szal, Nemzeti Fórummal kötöttük meg az együttműködési megállapodásokat.

A kampány fő irányát természetesen az adta, hogy az elmúlt négy évben ez a csapat – habár megfogyva, – olyan eredményeket tud felmutatni Érden, amilyet az elmúlt húsz évben egyetlen ciklusban sem tudott produkálni egyetlen más vezetés sem.

Read the rest of this entry »

Egészséges környezetet!

Dr. Veres Judit megválasztása esetén negyedik ciklusát kezdi a közgyűlésben. Először – még a Közéleti Társaskör színeiben – 1994-ben választották képviselővé, majd az ezt követő összes ciklusban bekerült, de 2002-ban visszalépett Bércesi Tibor javára. Az idén a Fidesz indítja, a 11. választókerületben, Parkvárosban. Read the rest of this entry »

Beszélgessünk másról!

Azok, akik két hétről, két hétre kézbe veszik az Érdi Lapot és megtisztelnek a figyelmükkel, jól tudják, hogy a politikai publicisztika műfaji szabályainak megfelelően, politizálok. Leginkább egyfajta kitekintéssel, országos és nemzetközi összefüggéseket is érintve. Az önkormányzati választások dandárjában, mi sem lenne természetesebb, hogy még inkább rákapcsoljak, és még inkább politizáljak. Hát nem fogok!

Read the rest of this entry »

A megkezdett munkát szeretnék folytatni

T. Mészáros András polgármester hétfőn bemutatta az érdi Fidesz jelöltjeit az október 3-i önkormányzati választásokra. Az eseményt az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

A Fidesz bejelentette érdi kompenzációs listáját is!

A Fidesz érdi szervezetének döntése alapján bejelentették az ú.n. “kompenzációs” listát is a Helyi Választási Bizottsághoz, amely a következő:

Read the rest of this entry »

Elsőként a Fidesz jelöltjei adták le ajánlószelvényeiket!

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség érdi polgármesterjelöltje, T. Mészáros András és valamennyi érdi egyéni képviselőjelölt összegyűjtötte és leadta a Helyi Választási Irodához az önkormányzati választásokon való induláshoz szükséges számú ajánlószelvényt!

Jelöltjeink és aktivistáink a következő napokban folytatják az ajánlószelvények gyűjtését, mert célunk, hogy valamennyi olyan  választóhoz eljussunk, aki számára a „Virágzó kertváros” vonzó alternatíva, és október 3-án, az önkormányzati választáson a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség érdi jelöltjeire és polgármesterjelöltjére szeretne voksolni.

Az induló jelöltek megtekinthetők az alábbi hivatkozásokra kattintva:

Bejelentett polgármesterjelöltek Érden

Bejelentett képviselőjelöltek Érden

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk