Tag Results

Gratulálunk az érdi úszóknak!

Az elmúlt világversenyeken kiváló teljesítményt nyújtó érdi úszókat, Barócsai Petrát, Joó Sárát, Milák Kristófot és edzőiket is köszöntötte szombat este az ÉNFESZT színpadán Aradszki András országgyűlési képviselő és T.Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere.

Érd és az ország jó hírét vitték a világban, köszönet érte! Hatalmas gratuláció a fiatal úszóknak!

Gratulálunk Milák Kristófnak!

Milák Kristóf sporttörténelmet írt a az indianapolisi junior úszó világbajnokságon, amelyen négy aranyérmet szerzett, kettőt váltóban, kettőt egyéniben. Ezzel kiérdemelte a vb legeredményesebb sportolója címet.

A két váltóarany és a száz méter pillangón szerzett első hely után ugyanis legerősebb számában, kétszázon is aranyérmet szerzett az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. sportolója.

Büszkék vagyunk Rád, Kristóf!

9 magyar érem a FINA világbajnokságon

A magyar csapat 9 érmet nyert a Vizes-világbajnokságon,nagyon szép és elismerésre méltó teljesítmény.

Gratulálunk!

Minden idők legjobb vizes világbajnoksága zajlott Budapesten

Julio Maglione, a FINA elnöke minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. FINA Világbajnokságot.

“Példátlan módon, még a vb befejezése előtt minden idők legjobb világbajnokságának minősítette a FINA elnöke, Julio C. Maglione a Budapesten és Balatonfüreden zajló eseményt” – emlékeztetnek a vb-szervezők közleményükben, amely úgy folytatódik: “A nemzetközi szövetség képviselői nem győzik hangoztatni, Magyarország új szintre emelte a FINA-világbajnokság rendezési sztenderdjét, s mindezt úgy, hogy az eredetileg tervezett nyolc helyett két esztendő alatt kellett megszervezni a gigantikus sportversenyt”.

A Vizes Sportok Világszervezete (FINA) számos  rangos elismerést nyújtott át az előző napokban, Orbán Viktor miniszterelnök úr megkapta a szövetség legmagasabb elismerését, továbbá rangos elismerést kapott Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és mint a szervezőbizottság elnöke, és elismerésben részesült Tarlós István főpolgármester és  Gyárfás Tamás, a FINA legszűkebb döntéshozó testületének tagja is.

  • RSS
  • Facebook oldalunk
  • YouTube csatornánk