BŐSZ ANETT NEM ÉRD ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJE.

Csak az az út épül Érden, amit a kormányzat építtet, hasztalan állnak a Kormány által adott milliárdok az önkormányzat kasszájában.

Lezárult a Törökbálinti út városhatár felőli részének és a Felsővölgyi – Tetőfedő utcákkal való találkozásnál egy körforgalom építésére kiírt közbeszerzés.

A beruházást az állami NIF Zrt megbízásából a STR Mélyépítő Kft fogja végezni, kb. nettó 500 millió forintba kerülnek majd a munkálatok.

Az látszik, hogy Érden a Csőzik – Bősz páros leállította az útépítéseket, csak az épül, amit ennek ellenére az állam megépít.

Tőke és Fasizmus jegyesek

Minden külön értesítés helyett. (J. A.)

Legalább négy olyan politikusa van a Jobbiknak, akiről az elmúlt hónapokban kiderült, hogy antiszemita, rasszista megnyilvánulásokat, kijelentéseket tettek. Volt, amelyik nyíltan zsidózott, van, amelyik cigányozott.

Csak a napokban két jobbikosról derült ki, hogy náci karlendítés közben fotóztatták magukat. Ez a párt ma a DK szövetségese és Bősz Anett hivatalos jelölő pártja.

BŐSZ ANETT NEM ÉRD ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJE.

Ő egy csak pár éve Érden élő, listáról a parlamentbe kerülő képviselő. Semmiféle Érdről, az érdiektől eredő felhatalmazása nincs. Nem tett semmi érdemlegeset Érdért, sem a választókerület többi településéért.

Minden tisztességes ember nevében: Bősz Anett HATÁROLÓDJON EL A JOBBIKTÓL, UTASÍTSA VISSZA A SZÉLSŐJOBBOLDALI, ANTISZEMITA ÉS RASSZISTA TAGOKAT, JELÖLTEKET SORAIBAN TARTÓ PÁRT TÁMOGATÁSÁT.