Csőzikék semmit sem csinálnak csak HAZUDOZNAK.

VEKOP-os pályázati pénzből kellett volna a városnak gyűjtőutakat és csomópontokat építenie.

Ebből újultak meg olyan főútvonalak, mint a Szovátai út, Csaba utca, Szövő utca és még sok más 2019. októberig. Csőzik 2019 novemberében leállította és csak jövőre 2022-ben akarja folytatni. Erre információink szerint még mindig 4 milliárd forint van az érdi önkormányzat bankszámláin 2019 óta, amely azóta sajnos már sokkal kevesebbet ér.

Még azt az út koncepciót sem készíttették el, amely alapján Érd megkaphatná a lakóutcák kiépítésére a több tízmilliárdot. Inkább mutogatnak és vádaskodnak, hazudnak rendületlenűl, pedig csak dolgozni kellene, mint ahogy mi dolgoztunk. Akkor volt fejlődés, most minden leállt.

És az állami beruházások? Az látszik, hogy halad 2019 októbere után is. Ebbe tartozik a Törökbálinti út két szakasza, két csomóponttal, valamint a Zámori út felújítása a Vadlúd utcai csomópont átépítésével együtt. A Törökbálinti út esetében befejeződött a közbeszerzés, megvan a kivitelező, kezdődhet az építés.

Az látszik, hogy Érden a baloldal szándékosan leállította, szabotálja az útépítéseket, csak az épül, amit ennek ellenére az állam megépít.