Megjelent az Érdi Hírek legújabb száma

Megjelent az Érdi Hírek legújabb száma, sok érdekes olvasnivalóval, információval, véleménnyel városunk közügyeivel kapcsolatban.

Keresse a postaládájában, vagy töltse le a linkre kattintva!

A TARTALOMBÓL:

Érdi Öko Családi Fesztivál auguszus 29-én! A programot az újságban találja!

Kifizetetlen számlák, káosz: tovább harcolnak egymással a városvezetők

Hiába állnak a milliárdok a város számláin, mégse fizetik ki a Szociális Gondozó Központ beruházásán dolgozó alvállalkozókat. A kisvállalkozók ellehetlenítése baloldali módi? Az alpolgármester, aki a cégvezetéstől eltiltás hatálya alatt van, ezt is elintézte. Tovább folyik a kampány, a várost magára hagyták.

Hol épül bölcsi, hol meg nem

Törökbálinton új bölcsi épül, Tárnokon új óvoda, miközben a mellette lévő bölcsődét felújítja az önkormányzat. Érden ezzel szemben már a második bölcsőde építése dől dugába. Ráadásul 400 millió forintot is vissza kell emiatt fizetnie a városnak.

Parkvárosiak, mégse ti jöttök…

Az előző ciklusban több új óvoda épült, illetve megújult. A kisgyerekes szülők által elérhető bölcsődei férőhelyek száma is megduplázódott. Ám igény mutatkozott újabb bölcsődére, ezért a T. Mészáros András vezette önkormányzat pályázott és nyert.

Indul a 2021-2022-es tanév

A diákoknak összesen 181 napig – a szakgimnáziumokban 179, a gimnáziumokban és szakiskolákban 180 napig – kell iskolába járniuk. De mikor kezdődik a tanév, és meddig tart? Mikor lesznek szünetek és mikor a felvételik? A tanév legfontosabb dátumai.

Covid-napló

Aradszki András országgyűlési képviselő hősies küzdelemben legyőzte a koronavírust. Idén Húsvétkor, Jézus feltámadásának ünnepére gyógyultan térhetett haza otthonába. A kórházban töltött időről lánya írt naplót. Ennek befejező részét olvashatják most.

Szép új világ, itt és ott

Új sorozatunk a nemzeti konzultáció kérdéseit veszi sorra. Nem titkoltan arra buzdítva az olvasót, hogy töltse ki a kérdőívet és véleményével alakítsa a járvány utáni Magyarországot! Minden változik, ezért sem mindegy, hogy milyen új világ épül.

16Józsa Csaba László, Gasparik Gábor és további 14 ember1 hozzászólás4 megosztásTetszikHozzászólásMegosztás