Megjelent az Érdi Hírek legújabb száma

Sok érdekes olvasnivalóval, információval, véleménnyel városunk közügyeivel kapcsolatban.Keresse a postaládájában, vagy töltse le a linkre kattintva! https://erdihirek.hu/2021-szeptember-21-en-megjelent…

A tartalomból:

Óriási elismerés

Karikó KatalinnakKarikó Katalint kapta megosztva a Breakthrough-díj élettani kategóriájának elismerését az mRNS-vakcinák technológiájának alapjának megteremtéséért. A tudományos élet paradigmaváltó kutatásait támogató, évente átadott elismerést 2012 óta ítélik oda.

Érd sem kér Gyurcsányból

Sokan voltak kíváncsiak Aradszki András országgyűlési képviselő és Dömötör Csaba államtitkár érdi utcafórumára. Fontos, hogy továbbra is a fejlődés, biztonság, adókedvezmények, családtámogatások, rezsicsökkentés politikája maradhasson a megszorítások helyett.

Trükközik a városvezetés a közétkeztetéssel

Hiába a kormány jó szándéka, a városvezetés elsunnyogja a helyi termelők bevonását a közétkeztetésbe, ezzel megfosztja az érdi gyermekeket a minőségi ételektől. Sokan nem értették, aztán kiderült, miért hívott össze rendkívüli közgyűlést a városvezetés.

Ülünk a dugóban…

Sokan járunk (pontosabban járnánk) ügyeinket intézni, dolgozni a fővárosba autóval vagy közösségi közlekedéssel. Ám a bejárás az elmúlt két évben nehezebb lett és egyre csak romlik. A káoszért felelős főpolgármester nemrég Érdnek ajánlotta fel a jó tanácsait…

Gyurcsányék az erőszak pártján

Gazdasági növekedést, munkahelyeket, adócsökkentést, nem, leszámolást viszont biztosan ígér legelvakultabb híveinek a Gyurcsány-házaspár. A DK elnöke, a 2006-os véres események legfőbb felelőse manapság újra utcai harcokat vizionál egy kormányváltás esetére.

Szomszédünnep harmadszor

Érd város 40. születésnapján, 2019-ben indult útjára Érden is a Szomszédünnepet. Azóta már harmadik alkalommal gyűltek össze a szomszédok a város több utcájában, hogy jobban megismerjék egymást és pár kellemes órát töltsenek egymás társaságában.