Megjelent az Érdi Hírek legújabb száma

Keresse a postaládájában, vagy töltse le a linkre kattintva!https://erdihirek.hu/2021-november-2-an-megjelent…/

Ófalu: biztos, hogy ezt akartuk? Fűt-fát ígért Csőzik László polgármester az ófalusi pincesoron nemrég tartott ünnepségen. Utánajártunk, hol tartanak a beharangozott beruházások. A rideg valóság más, mint amit a közösségi média posztok sugallnak.

Meg kell védenünk, amit együtt elértünk: Zsúfolásig telt ház várta Érden Menczer Tamás államtitkárt, aki Aradszki András országgyűlési képviselő meghívására érkezett városunkba. A politikus aktuális kérdésekről, az egészségügyről, a családok támogatásáról és sok más témáról beszélgetett a jelenlévőkkel.

100 milliárd forint a tét: A baloldali városvezetés megint majdnem tönkretett egy remek lehetőséget: azt, hogy Érd a 2021-2027 időszakban Pest megye kiemelt városai közé tartozzon. Az országgyűlési képviselőnk hathatós közreműködése kellett ahhoz, hogy legyen esélye a városnak.

1956, te csillag!Példátlan eset történt idén: a város polgármestere, Csőzik László az 1956. október 23-ai forradalom emléknapján, a Szabadság Napjának városi ünnepségén gyakorlatilag betiltotta a politikai beszédeket. De a tiltás ellenére is sokan emlékeztek a város főterén.

Szálloda és más fejlesztések a szomszédban: Bölcsődeépítés indult, piacberuházás és több, milliárdos értékű beruházás előkészítése is folyamatban van Törökbálinton. Szomszédunk fejlődik, mert a város vezetése nem harcolni akar az országgyűlési képviselővel, hanem együttműködik vele a helyiek érdekében.

A baloldal ismét elszabadítaná a rezsiárakat: A baloldalt az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki a kormányzása alatt a sorozatos rezsidíj emelésekre cinikusan csak annyit mondott: „nem kell félni, nem fog fájni”. A kijelölt listavezetőjük, Márky-Zay pedig kijelentette: a rezsicsökkentés egy elhibázott döntés volt.

Jelentősen nőhet jövőre a gyed: Jövőre megemelkedik a minimálbér, ezzel együtt pedig jelentősen nőhet a gyed, a hallgatói gyed és a gyod összege is. Összeállításunkban nem csak a várható összegekről tájékozódhat, de a gyeddel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre is megkerestük a válaszokat.