Teli kukák az érdi utcákon – Érdi Fidesz sajtótájékoztató

Itt a hőségriadó és Érd egyes területein a házak előtt ott bűzölögnek szeméttel megrakottan, a kiürítetlen kukák. A közösségi oldalakon egyre többen adnak hangot a felháborodásuknak. Az ÉTH.-t munkájában csak a szemét akadályozza.

Nem tudjuk, hogy ez szándékos-e, de a gyanú fennáll, mert a baloldali városvezetés nem törődik a várossal. Minden energiáját a polgármester feleségének politikai karrierjére fordítja.

Több milliós bulik persze vannak, amiken a szervezőkhöz közelálló haverok és barátnők járnak jól, anyagi értelemben.
Ezek a több milliós bulik amúgy ékes cáfolatai a Csőzik László szájából rendszeresen elhangzó hazugságnak, hogy csődben van a város. Nincs csődben, mégsem épül semmi.
Bulik és látszatintézkedések vannak, mert cirkusz kell a népnek. Ezért azután Érd 2019 októberében egy tucat cirkuszi alkalmazottat kapott a nyakába.

Csakhogy a városnak nem mutatványosra, nem illuzionistára van szüksége, hanem városvezetőre. Nem pofátlan bohócokra, hanem működő közszolgáltatásokra. Épülő utakra. Épülő óvodákra. Épülő vízelvezetésre.
Az illúziót keltő mutatványok nem fedik el a pusztuló városképet.
A le nem vágott gazt, az el nem vitt kukákat, az utcákon terjengő bűzt és a szemétre itt-ott már megjelenő patkányokat.

Csőzik azonban ezekkel nem foglalkozik. Ő és a felesége beteges mániával engem gyaláznak, rágalmaznak, sértegetnek.
Azt hiszik, hogy ha engem úgymond a földbe döngölnek, azzal semmissé teszik mind azt, ami 2019. októberéig Érden történt.
Rossz hírem van számukra: a Rávna és a 400 km csatorna, a sok játszótér és Városliget, a megépített több mint 100 km út, a megújult, megépült óvodák, a bölcsődei helyek, a Tanuszoda és az Aréna, a Batthyány és a Gárdonyi, a VMG és a Fenyves-parkvárosi oktatási centrum, a Kós a Magyar Földrajzi Múzeum az új Szociális központ, az újjá épült érdi egészségügy, mind itt marad és itt lesz akkor is, amikor az ő lakcímkártyájukon már újra Budapest neve áll majd.

Én, a Jóisten segedelmével kibírom a legaljasabb támadásaikat is. Hiszen megszoktam, ezek minket már 30 éve támadnak. Családjainkat pedig 75 éve.

De a városnak Érdnek hosszú évekbe telik, míg a baloldal szőnyegbombázása okozta újabb és újabb sebeket begyógyítjuk.

A kukák bűze pedig addig is terjed…